Select your timezone: Select
lord111975

Randers FC v Silkeborg

08/18 21:15
Added 2017/08/18 20:01 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Randers FC - Under 2.5 (Match Price and Totals) @275 4/10 -4.00

Τελικώς μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να πάρω ακόμα ένα μπέτ αυτή τη φορά από το πρωτάθλημα Δανίας και το ματς μεταξύ Ράντερς και Σίλκεμποργκ.
Οι γηπεδούχοι δεν έχουν νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα φέτος και λογικά βρίσκοντε στις τελευταίες θέσεις συγκεκριμένα κυριολεκτικά τελευταίοι της βαθμολογίας.Προέρχοντε από ισοπαλία εντός με την Μπρόντμπι ενώ έχουν βγάλει δύσκολο πρόγραμμα αυτές τις πρώτες αγωνιστικές.Εμφανή το πρόβλημα στην επίθεση καθώς έχουν σκοράρει μόλις ένα γκολ σε αυτά τα πρώτσ πέντε ματς αν και κάνουν φάσεις σχεδόν σε όλα τα ματς. Μία απουσία στο αποψινό ματς αυτή του θεωριτικά βασικού Άλανσον καθώς κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές που θα λείψουν δεν λογίζοντε βασικοί.
Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους τα πάνε σχετικά καλύτερα στην αρχή του πρωταθλήματος έχοντας δύο νίκες,εντός έδρας όμως και τρεις ήττες όλες εκτός.Ομάδα έδρας δηλαδή.Απώλεια στο σημερινό ματς ο βασικός επιθετικός Νίλσον ενώ και ο Άλεξ,μεταγραφή φέτος που λογιζόταν για βασικός επιθετικός θα είναι απών μετα τον σοβαρό τραυματισμό του οπότε βασικός θα ξεκινήσει ο Ρότσεστερ που ήταν η τρίτη τους επιλογή.
Δεν είναι για τόσο χαμηλά στην βαθμολογία οι γηπεδούχοι και κάποια στιγμή θα πάρουν τα πάνω τους,σήμερα έχουν την ευκαιρία να κάνουν την αρχή αφού ο αντίπαλος τους εκτός έδρας παρουσιάζετε πολύ αδύναμος.Περιμένω όμως κλειστό ματς και αν έρθει η νίκη για τους γηπεδούχους αυτή να είναι οριακά .Ο άσσος δεν αξίζει στις τιμές αυτές που βρίσκετε οπότε θα πάρω το ρίσκο να τον συνδυάσω με το άντερ2.5 γκολ και η απόδοση που βγαίνει είναι πολύ καλή .Πρόταση λοιπόν σε αυτό το ματς το συνδυαστικό άσσο και άντερ 2.5.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)