Select your timezone: Select
Manolo

Leicester v Chelsea

09/09 17:00
Added 2017/09/09 15:28 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Over/Under 2.5 Goals) @-125 10/10 +8.00

Μπορεί να ξεκίνησε με 2 ήττες η ομάδα της Λέστερ αλλά ήταν λίγο πολύ αναμενόμενες. Τόσο με Άρσεναλ όσο και με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόνο οι πιο φανατικοί οπαδοί της ομάδας θα μπορούσαν να ήλπιζαν σε νίκες κόντρα σε αυτές τις δυο ομάδες. Κόντρα στην Μάντσεστερ ηττήθηκαν με 2-0 ενώ το σκορ θα ήταν πολύ μεγαλύτερο εάν δεν υπήρχε ο Σμάιχελ. Κατάφερε για άλλη μια σεζόν να διατηρήσει στην ομάδα τους Μαχρέζ και Βάρντι. Ο Σέξπηρ θα στερηθεί τις υπηρεσίες μόνο των μακροχρόνιων τραυματιών.

Η Τσέλσι έφτασε τις 2 συνεχόμενες νίκες, μετά το μεγάλο κάζο της πρεμιέρας που έπαθε η ομάδα κόντρα στη Μπέρνλι. Μια αδυναμία στο τελείωμα των φάσεων έχει εντοπίσει ο Κόντε που ίσως είναι απόρροια της απόφασης να μείνει εκτός ομάδας ο Ντιέγκο Κόστα. Απών από το σημερινό αγώνα λόγω τιμωρίας ο Κέιχιλ. Ευρωπαϊκό αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ έχει η Τσέλσι που υποδέχεται την Καραμπάχ. Ο Κόντε δείχνει να έχει ένα σύνολο ικανό για όλους τους φετινούς στόχους της ομάδας. Πρόσθεσε στο ρόστερ μάλιστα την προσωπική του επιλογή, τον πλάγιο μπακ, Τζαπακόστα από την Τορίνο. Με 5/6 G/G στα τελευταία παιχνίδια της, τόσο επίσημα όσο και φιλικά παιχνίδια δείχνουν ότι, τουλάχιστον αυτή τη χρονική στιγμή, αμυντικά δεν είναι τόσο δυνατοί όσο άλλες χρονιές.

Σε γενικές γραμμές περιμένουμε τις δυο ομάδες να σκοράρουν στο σημερινό παιχνίδι. Άλλωστε η πρόσφατη παράδοση, στην έδρα της Λέστερ, δείχνει 6/6 over 2.50 με την Τσέλσι να έχει σκοράρει όλες τις φορές σε αυτά. Οι αποδόσεις για να σκοράρουν οι δυο ομάδες βρίσκεται στο 1,75 ενώ καλύτερο είναι το Over 2.50 που πληρώνει τα προγνωστικά μας στο 1,80. Εάν βελτιώσει ο Κόντε την αποτελεσματικότητα της ομάδας του να κάνει goal τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργεί τότε το Over 2.50 θα έρθει πολύ εύκολα , ίσως και μόνο από την Τσέλσι. Η Λέστερ ανοίγεται μπροστά στο κοινό της και βρίσκει συνήθως τέρματα.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)