Select your timezone:
Select
2018/01/13 17:53 Braga v Benfica (Match Prices) @277 3/10
 

Επόμενη επιλογή μου είναι από Πορτογαλλία και το ντέρμπι μεταξύ Μπράγκα με Μπενφίκα.Φαβορί δίνοντε στο ματς οι φιλοξενούμενοι μάλον λόγω ονάματος καθώς θεωρώ ότι θα έπρεπε να ήταν απολύτως μοιρασμένο το σετ.Σε αυτή την περίπτωση όπως συμβαίνει πάντα πηγαίνω με το αουτσάιντερ.Άσσος λοιπόν η πρόταση εδώ και ακολούθως δικαιολογώ την πρόταση μου.
Οι γηπεδούχοι βρίσκοντε στην τέταρτη θέση με την έδρα τους να είναι πανίσχυρη με μία ήττα σε εννέα ματς και τα άλλα οχτώ νικηφόρα.Επιθετικά βρίσκουν εύκολα το γκολ ενώ αμυντικά είναι πολύ δυνατοί όπως μαρτυρούν και τα μόλις πέντε γκολ που έχουν δεχτεί.Χωρίς σημαντικές απουσίες στο σημερινό ματς.
Οι φιλοξενούμενοι βρίσκοντε στην τρίτη θέση πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή με πολύ προβληματικές όμως εμφανίσεις φέτος ειδικά εκτός έδρας.Εκτός από το σημερινό αγώνα ο βασικός στόπερ Λουιζάο.
Επιλογή βάσει απόδοσης λοιπόν το σημείο ενώ έχω πάρει σαν πιο συντιριτική επιλογή το συνδυαστικό γκολ γκολ και όβερ2.5 γκολ αλλά και ξεχωριστά τα δύο αυτά σημεία αφού το όβερ2.5 δίνετε πολύ ψηλά,στο 2.00, ενώ και το γκολ γκολ σε καλή απόδοση σχεδόν στο 1.80.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

dimmak

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)