Select your timezone:
Select
2018/01/24 11:17 Dusseldorf v Aue (Match Prices) @-127 4/10
 

Θα ξεκινήσω απόψε από το πρωτάθλημα β' Γερμανίας και την αναμέτρηση της Φορτούνα με την Αουέ.Φαβορί στις αποδόσεις δίνοντε οι γηπεδούχοι απολύτως φυσιολογικά.
Οι γηπεδούχοι έκαναν πολύ καλό πρώτο γύρο και βρίσκοντε στην κορυφή του πρωταθλήματος παρόλο που στο τέλος έδειξαν να πέφτει η απόδοση τους.Με βάσει τα χθεσινά αποτελέσματα έχουν ευκαιρία να μείνουν μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία μετά τις γκέλες της Νυρεμβέργης και της Χόλστειν.Χωρίς σοβαρά προβλήματα ως προς τηνενδεκάδα αφού κάποες απουσίες είναι παίκτες που δεν ήταν βασικοί στον πρώτο γύρο.
Οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν για την σωτηρία τους έχοντας ένα μικρό πλεονέκτημα τεσσάρων βαθμών από την τελευταία θέση στην γραμμή υποβιβασμού.Μέτριος πρώτος γύρος με καλές και κακές στιγμές για την ομάδα.Χωρίς σοβαρα αγωνιστικά προβλήματα στο σημερινό ματς ως προς την ενδεκάδα.
Η διακοπή πιστέυω έκανε καλό στους γηπεδούχους αφού δείχναν άσχημο πρόσωπο προς το τέλος του πρώτου γύρου.Καλύτερη ομάδα σίγουρα από τους φιλοξενούμενους όμως πρέπει να αποδειχτεί αυτό στο γήπεδο.Η απόδοση στο 1.80 για τον άσσο με σπρώχνει εκεί αν και το φοβάμαι λίγο το ματς.Επιλογή λοιπόν και πρόταση όχι όμως με δυνατό ποντάρισμα ο άσσος.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

dimmak

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Related picks (1)

    Tottenham u21 - Chelsea u21

    Mindozas 05/19 11:00 in 59 minutes
    Over (4,0) @102 10/10
    English Premier League 2. Semi-final. Here, two teams with a strong focus on attacking meet, both in good form and scoring a lot, but also having some problems with defense. In reality, it was their attacking prowess that carried them through the regular season and these playoffs. I believe the outcome of the match will once again be determined by that.
    Read less
    Read more

Comments (0)