Select your timezone:
Select

Olympiakos Piraeus v AEK Athens FC

01/24 19:30 Lumpe13 -10.00
2018/01/24 15:05 Olympiakos Piraeus v AEK Athens FC (Match Prices) @2.010 10/10
 

Παιχνίδι για την φάση των 8, πρώτος αγώνας. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Οι επαναληπτικοί στις 7-8/2. Είναι το μεγάλο ντέρμπι της διοργάνωσης σε τεταμένο κλίμα και αντεγκλήσεις των 2 ομάδων αμέσως μετά τον ορισμό του Σιδηρόπουλου να διευθύνει το ματς.
Ο Ολυμπιακός έκανε μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του και επικράτησε 3-0 της Ξάνθης εντός έδρας. Προηγήθηκε στο σκορ με εύστοχο πέναλτι του Ανσαριφάρντ στο 25ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 στο 56’ και ο Φορτούνης διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 69΄. Ήταν η ένατη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και το έκτο σερί χωρίς να δεχτεί γκολ και είναι πλέον στην κορυφή του πρωταθλήματος. Υπάρχει ικανοποίηση για την κατάσταση της ομάδας μετά τον ερχομό στον πάγκο του Όσκαρ Γκαρθία. Στα αγωνιστικά παραμένουν τραυματίες ο Νορβηγός δεξιός μπακ Ελαμπντελαουί (10/1) και ο Βέλγος μέσος Οτζίτζα Οφόε (11/1). Στην αποστολή αλλά λογικά και στο αρχικό σχήμα των γηπεδούχων ο Γερμανός μεσοεπιθετικός Μαρίν (14/5). Μία θέση παίζεται στην μεσαία γραμμή ανάμεσα στους Ζιλέ (11/1) και Ταχτσίδη (10/0). Ο Βέλγος εξτρέμ Μιραλάς (2/0) δείχνει να χρειάζεται παιχνίδια αλλά δύσκολα θα μείνει εκτός βασικής ενδεκάδας. Η ΑΕΚ κόλλησε στην Λάρισα και άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς . Ήταν η μόνη ομάδα που προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο αλλά βρήκε απέναντί της μία συμπαγή άμυνα και ολοκλήρωσε τον αγώνα χωρίς κλασική ευκαιρία. Με αυτό το αποτέλεσμα έμεινε πίσω 3 βαθμούς στο κυνήγι του σημερινού αντιπάλου της. Μεγάλο της όπλο η αμυντική της γραμμή καθώς στα τελευταία 9 ματς έχει δεχτεί μόλις 3 γκολ. Στα αγωνιστικά αμυντικός μέσος Αντρέ Σιμόες (10/0) επιστρέφει στην αποστολή και πιθανότατα στο αρχικό σχήμα των φιλοξενούμενων. Μακροχρόνια τραυματίες πλέον ο μεσοεπιθετικός Μάνταλος (9/2) και ο Σουηδός μέσος Γιόχανσον (8/1). Ενδεχόμενη χρησιμοποίηση στην βασική ενδεκάδα για τον Ιρανό μεσοεπιθετικό Μασούντ (3/0). Είναι ένα ντέρμπι αλλά θεωρώ πως λόγω έδρας ο Ολυμπιακός είναι πιο κοντά στην νίκη.

  • Voted: 0
 
PRISIJUNKITE https://t.me/statymaigroup
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Lumpe13

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Related picks (1)

    IH Hafnarfjordur - Augnablik

    Mindozas 05/23 19:15 in 52 minutes
    Over (4,5) @2.200 10/10
    Iceland, 3rd division. IH is currently playing at the same pace as last year - lots of goals. If Peru had an average of over 5, this year they have even reached 7, including cups, and often with ease, playing 10 consecutive games. Augnablik should not have any trouble adjusting to this style of football, as the team consistently scores/concedes, maybe with lower averages overall compared to their opponents, but as the Peru matches have shown - there are no problems in raising them when playing against IH.
    Read less
    Read more

Comments (0)