Select your timezone:
Select
2018/02/16 18:40 (Match Prices) @267 10/10
 

Δυάδα η πρόταση απόψε με πρώτο ματς το Νόρτζελαντ εναντίον Οντένσε από το πρωτάθλημμα Δανίας.Φαβορί στις αποδόσεις οι γηπεδούχοι κάτι το οποίο με βρίσκει αντίθετο.
Οι γηπεδούχοι κάνοντας ένα πολύ καλό πρωτο γύρο,καλύτερο και από αυτό που περίμεναν εντός της ομάδας,βρέθηκαν στην τρίτη θέση.Ξεκίνησαν όμως τα ματς μετά την διακοπή με ήττα εντός και όσοι παρακολουθούν το πρωτάθλημμα αυτό ίσως το περίμεναν μετά τις κινήσεις που έγιναν στην διακοπή του πρωταθλήμματος.Έχασαν λοιπόν τον πρώτο τους σκόρερ αλλά και της κατηγορίας Μαρκόντες ενώ σταμάτησε το ποδόσφαιρό οκαλύτερος αμυντικός της ομάδας και αρχηγός τους Μτίλιγκα.Στο πρώτο λοιπόν ματς μετά την διακοπή φανήκαν τα πολλά προβλήματα στην κακή αμυντική λειτουργεία τους αφού δεχτήκαν πολλές φάσεις στην εστία τους ενώ δεν τελείωσαν με γκολ τις φάσεις που έκαναν εκείνοι.Χάθηκε λοιπόν ένα ματς στο οποίο προηγήθηκαν μάλιστα στο σκορ δείχνοντας τελείως διαφορετική ομάδα από αυτή του πρώτου γύρου.Στο σημερινό ματς θα έχουν και τις απουσίες δύο ακόμη συνήθως βασικών αμυντικών αυτές των Πέντερσεν και Ντα Σίλβα ενώ απών θα είναι και ο άλλος βασικός επιθετικός ο Ντιόνοχ που μετά τον σοβαρό τραυματισμό του δεν έχει επανέλθει.
Οι φιλοξενούμενοι αντιθέτως ξεκίνησαν εντυπωσιακα τα ματς μετά την διακοπή κάνοντας μία ευρεία σε σκόρ νίκη με 6-1 απέναντι βεβαίως σε μία κατώτερη ομάδα.όμως έδειξαν ότι το επιθετικό πρόβλημμα που είχαν στον πρώτο γύρο δουλέυτηκε και έχουν αποτέλεσμα άμεσα.Αμυντικά η ομάδα ήταν πολύ σταθερή με την δέυτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας.Υπάρχουν και σε αυτούς κάπιες απουσίες στο σημερινό ματς με τους Χελένιους και Τζόνσον να είναι εκτός.
Με βάση λοιπόν αυτά τα δεδομένα νομίζω ότι τα 3+ στην απόδοση του διπλού οφείλουν να πονταριστούν καθώς εκεί είναι η αξία σε αυτό το ματς και όχι στον χαμηλό βάσει δεδομένων άσσο.Πιο συντηριτική επιλογή είναι το ποντάρισμα στην διπλή ευκαιρία στο Χ2 η και στο ποντάρισμα στο διπλό με επιστροφή του μπετ σε περίπτωση ισοπαλίας.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

dimmak

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Related picks (1)

    Tottenham u21 - Chelsea u21

    Mindozas 05/19 11:00 in 32 minutes
    Over (4,0) @102 10/10
    English Premier League 2. Semi-final. Here, two teams with a strong focus on attacking meet, both in good form and scoring a lot, but also having some problems with defense. In reality, it was their attacking prowess that carried them through the regular season and these playoffs. I believe the outcome of the match will once again be determined by that.
    Read less
    Read more

Comments (0)