Select your timezone:
Select

B. Monchengladbach v Werder Bremen

03/02 21:30 Panatha -6.00
2018/03/02 14:09 B. Monchengladbach v Werder Bremen (Match Winner) @-105 6/10
 

Mε το παιχνίδι Γκλαντμπαχ - Βερντερ Βρέμης ξεκινάει η 25η αγωνιστική του Γερμανικού πρωταθλήματος.
Η Γκλαντμπαχ μετά από 4 συνεχόμενες ήττες και χωρίς μάλιστα να έχει σκοράρει επανήλθε στις επιτυχίες επικρατώντας 1-0 εκτός έδρας του Ανοβερου. Κέρδισε δίκαια κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση με γκολ στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου και έτσι έφτασε στην 7η θέση με 34 βαθμούς και συνεχίζει την προσπάθεια για μια θέση που οδηγεί σε συμμετοχή στο επόμενο Γιουροπα Λιγκ. Στα εντός έδρας ματς έχει 6 νίκες , 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Στα αγωνιστικά νέα σημαντική απώλεια ο επιθετικός Ράφαελ (19/7) και ο αριστερός μπακ Βεντ (20/1) και κάποιοι μακροχρόνιοι που δεν επηρεάζουν.
Η Βέρντερ βγήκε νικήτρια από το ντέρμπι του Βορρά κόντρα στο Αμβούργο εντός έδρας με 1-0. Ματς με λίγες φάσεις που έδειχνε πως όποιος σκόραρε θα έπαιρνε το ματς και τα κατάφερε η ομάδα της Βρέμης με γκολ στο 86΄. Με αυτή την νίκη βγήκε από την ζώνη του υποβιβασμού καθώς είναι στην 14η θέση με 26 βαθμούς και παράλληλα άφησε αρκετά πίσω μια ομάδα με τους ίδιους στόχους. Έχει ένα καλό σερί με 3 νίκες στα τελευταία 4 ματς αλλά εκτός έδρας συνήθως "χάνεται" καθώς έχει 2 μόλις νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στα αγωνιστικά μοναδική απουσία αυτή του επιθετικού Μπάρτελς (14/2).
Η Γκλαντμπαχ επανήλθε στις επιτυχίες και θα έχει την καλύτερη ψυχολογία εν όψει της σημερινής αναμέτρησης. Θέλει την νίκη που θα της επιτρέψει να συνεχίσει να ελπίζει στην ευρωπαική συμμετοχή κόντρα σε Βέρντερ ναι μεν σε καλή κατάσταση αλλά εκτός έδρας χάνει αρκετή από την δύναμη της. Άσος λοιπόν σε μια καλή απόδοση.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Panatha

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)