Select your timezone:
Select
2018/03/18 13:15 bet title Over (Goals Over/Under 1st Half 1.5) @150 10/10
 

Θα ξεκινήσω απόψε τις προτάσεις μου από το ιταλικό πρωτάθλημμα και το ματς της Νάπολι με την Τζένοα.Λογικότατο χαμηλό φαβορί στις αποδόσεις η γηπεδούχος ομάδα.
Μετά την χθεσινή γκέλα της Γιούβε,με έστειλε στον κουβά παρεπιμπώντος,η νίκη σήμερα για τους γηπεδούχους είναι το μοναδικό αποτέλεσμα αν θέλουν να ξαναμπούν στην διεκδήκηση του τίτλου.Έρχοντε από δύο συνεχόμενες γκέλες στο πρωτάθλημμα που γκρέμισαν ότι έχτιζαν όλο τον προηγούμενο καιρό.θεωρώ ότι τρίτη γκέλα δεν θα υπάρξει σήμερα.Μεγάλη η ποιοτική διαφορά στα ρόστερ των δύοαντιπάλων με τους γηπεδούχους ανώτερους σε όλες τις γραμμές.Χωρίς σοβαρά προβλήματα στον σημερινό αγώνα θα παραταχθούν με τους καλύτερους ένδεκα κατά την κρίση του προπονητή τους.
Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους βρίσκοντε στην δέκατητρίτη θέση της βαθμολογίας έχοντας μία διαφορά έξι πόντων από την ζώνη υποβιβασμού μην έχοντας ξεμπλέξει με την υπόθεση παραμονή. Ένα στατιστικό που κάνει εντύπωση είναι η καλύτερη συγκομιδή βαθμών στα εκτός έδρας ματς από ότι στα ματς στην έδρα τους.Καθόλου παράλογο όμως μιας και εκτός έδρας συνιθήζουν να παίζουν κλειστά προσέχωντας περισσότερο την άμυνα τους.Δύο απουσίες στο σημερινό ματς αυτές του βασικού μέσου Βελόσο και του αμυντικού Ίτζο δύο παικτών που είναι πολύ καλοί στο ανσταλτικό κομμάτι των παιχνιδιών της φιλοξενούμενης ομάδας και ίσως η απουσία τους εξελιχθεί κομβική ως προς την εξέλιξη του ματς.
Οι γηπεδούχοι μην έχοντας περιθώρεια λάθους πλέον θεωρώ ότι θα μπουν να καθαρίσουν το ματς σχετικά γρήγορα ενώ οι φιλοξενούμενοι όπως πάντα στα εκτός έδρας ματς θα προσπαθήσουν να κλέισουν τους χώρους ώστε να περιορίσουν τους κινδύνους μπροστά στην εστία τους,πράγμα όμως δύσκολο σήμερα μιας και η μεσοεπιθετική γραμμή των γηπεδούχων είναι από τις καλύτερες της Ευρώπης.Πρώτη μου επιλογή σε αυτό το ματς είναι το όβερ1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο μιας και η απόδοση του συγκεκριμένου μπετ θεωρώ ότι αξίζει το ρίσκο.Μία ακόμα επιλογή που έχω πάρει με μικρότερο όμως ποντάρισμα είναι το ακριβές σκορ στο πρώτο μέρος στο 2-0 υπέρ των γηπεδούχων σε απόδοση 5.50.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

dimmak

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Related picks (1)

    Tottenham u21 - Chelsea u21

    Mindozas 05/19 11:00 in 58 minutes
    Over (4,0) @102 10/10
    English Premier League 2. Semi-final. Here, two teams with a strong focus on attacking meet, both in good form and scoring a lot, but also having some problems with defense. In reality, it was their attacking prowess that carried them through the regular season and these playoffs. I believe the outcome of the match will once again be determined by that.
    Read less
    Read more

Comments (0)