Select your timezone:
Select
2018/04/01 16:43 bet title Over (Goals Over/Under 3.5) @110 5/10
 

Για την 29η αγωνιστική του Ολλανδικού πρωταθλήματος διεξάγεται στο Ροτερνταμ το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην Φεγενορντ και την Εξελσιορ.
Από νίκη εκτός έδρας προέρχεται η Φεγενορντ στην έδρα της Τσβόλε με 4-3. Ξεκίνησε εντυπωσιακά και στο πρώτο τέταρτο είχε διαφορά 2 γκολ, στο 78' είχε κάνει το 4-1 αλλά "κατάφερε" να αγχωθεί δεχόμενη στο ελευταίο δεκάλεπτο 2 γκολ και να είναι το ματς στο 4-3. Τελικά πήρε την νίκη και έφτασε στην 4η θέση με 48 βαθμούς που δίνει σίγουρα ευρωπαικό εισιτήριο, άσχετα με το αποτέλεσμα του τελικού κυπέλλου. Εντός έδρας έχει 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Στα αγωνιστικά ενοχλήσεις και μένει εκτός ο Φαν Πέρσι (8/4). Αμφίβολος ο βασικότατος επιθετικός Γιόργκενσεν (23/8).
Η Εξελσιορ από την άλλη πλευρά προέρχεται από ήττα εντός έδρας από την Ντεν Χάαγκ με 2-1. Πολύ καλή στο πρώτο μέρος όπου και προηγήθηκε με 1-0, πεσμένη στο δεύτερο με αποτέλεσμα να κυνηγάει το σκορ στο 80΄καθώς εχανε 2-1 αλλά δεν κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Με αυτή την ήττα έπεσε στην 11η θεση με 35 βαθμούς και λιγόστεψε τις ελπίδες της για θέση στα πλει οφ για έξοδο στην Ευρώπη. Εκτός έδρας εντυπωσιακή επίδοση καθώς σε έχει μαζέψει περισσότερους βαθμούς από ότι εντός! Σε 14 ματς έχει 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 5 ήττες. Στα αγωνιστικά εκτός ο χαφ Μεσαούντ (26/3) και ο εξτρέμ Ελ Αζουζί (17/2).
Δεν θα έχει εύκολο έργο πιστεύω η Φεγενορντ κόντρα σε μια ομάδα που εκτός χάνει δύσκολα και σκοράρει συχνά. Θα πάω στα πολλά γκολ και στο OVER 3,5.

  • Voted: 0
 
PRISIJUNKITE https://t.me/statymaigroup
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Lumpe13

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Related picks (1)

    PFC Ludogorets - PFC CSKA Sofia

    kinza 05/22 16:00 in 37 minutes
    (PFC Ludogorets) @130 7/10
    Looking at the latest results, one could assume that Ludogorets is in poor form, while Sofia is playing very good football. However, Ludogorets has been holding onto the champion title for some time now and it is normal for the results to be worse recently due to a sense of relaxation. But they are a stronger team than CSKA and the odds, even away, seem too high.
    Read less
    Read more

Comments (0)