Select your timezone:
Select
2018/04/10 20:38 bet title Over (Goals Over/Under 3.5) @3.500 4/10
 

Παιχνίδι για την 42η αγωνιστική της Τσαμπιονσιπ. Η Σάντερλαντ πάει από το κακό στο χειρότερο και κόντρα στην βαθμολογικά αδιάφορη αλλά αγωνιστικά φορμαρισμένη Νόριτς παίζει ουσιαστικά το τελευταία της χαρτί για παραμονή στην κατηγορία. Στην βαθμολογία η Σαντερλαντ έχει 32 βαθμούς και είναι στην 23η θέση και η Νόριτς με 55 βαθμούς είναι στην 12η θέση.
Στο τελευταίο ματς η Σαντερλαντ έφερε ισοπαλία 1-1 στο Λιντς κόντρα στην τοπική ομάδα. Βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και παίζει σήμερα ένα από τα τελευταία της χαρτιά.
Η Νοριτς από την πλευρά της πέτυχε νίκη εντός έδρας κόντρα στην Αστον Βίλα και διατήρησε τις λιγοστές ελπίδες της να προλάβει την εξάδα και τα πλει οφ .
Και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη , η κάθε μια για τους δικούς της λόγους. Θα παίξουν μόνο για την νίκη, σε καμία δεν κάνει η ισοπαλία άρα δεν χωράνε σκοπιμότητες. Πιστεύω θα έχουμε ματς με αρκετά γκολ μιας και η άμυνες τους δεν είναι και στα καλύτερα τους οπότε θα ποντάρω στο OVER 3,5.

  • Voted: 0
 
PRISIJUNKITE https://t.me/statymaigroup
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Lumpe13

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)