Select your timezone:
Select

Bayern Munich v B. Monchengladbach

04/14 19:30 Puskas13 +10.00
2018/04/14 17:38 bet title Over (Goals Over/Under 3.5) @2.000 10/10
 

Παιχνίδι για την 30η αγωνιστική του Γερμανικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Μπαγερν Μονάχου και την Γκλαντμπαχ.
Η Μπαγερν μεσοβδόμαδα με την ισοπαλία 0-0 στην ρεβάνς της νίκης της στην Ισπανια 2-1 κόντρα στην Σεββίλη πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσαμπιονς Λιγκ όπου θα βρεί μπροστά της στον δρόμο για τον τελικό την Ρεαλ Μαδρίτης. Δεν έβγαλε για τα δεδομένα της πολλές φάσεις και αφού γλύτωσε περιπέτειες σε δοκάρι των αντιπάλων της πήρε εύκολα την πρόκριση. Στο πρωτάθλημα το προηγούμενο Σάββατο έκανε παρέλαση εκτός έδρας κόντρα στην Άουγκσμπουργκ. Τι και αν είχε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, τι και αν δέχτηκε πρώτη γκολ στο 18' , ανέβασε στροφές και μέχρι το ημίχρονο είχε γυρίσει το ματς και μπήκε στα αποδυτήρια με το 2-1 υπερ της. Πέτυχε άλλα 2 γκολ στο δεύτερο μέρος και νίκησε με 4-1 εξασφαλίζοντας και μαθηματικά ένα ακόμα πρωτάθλημα, το 28ο στην ιστορία της. Εντός έδρας έχει 12 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στα αγωνιστικά αναμένεται να γίνει ροτέισον από τον κόουτς Γιουπ Χάινκες.
Από μεγάλη εντός έδρας αλλά και απρόσμενη σύμφωνα με τη εξέλιξη του ματς νίκη πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική η Γκλαντμπαχ κόντρα στην Χέρτα με 2-1. Έμεινε πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο και γλύτωσε στο δεύτερο σε αρκετές περιπτώσεις και δεύτερο γκολ σώθηκε στο τελευταίο τέταρτο μετά την είσοδο στο ματς του Αζαρ καθώς πέτυχε 2 γκολ σε διάστημα 5 λεπτών και έδωσε την νίκη στην ομάδα του μετά από 4 ματς μακρία από το τρίποντο που την έφερε στην 8η θέση με 40 βαθμούς και στο μείον 3 από την 7η θέση που δίνει ευρωπαική συμμετοχή. Εκτός έδρας έχει 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 7 ήττες. Στα αγωνιστικά εκτός ο βασικός φορ Στιντλ (29/5) και ο μεσοεπιθετικός Χέρμαν (22/0).
Μπορεί η Μπαγερν να έχει πάρει και μαθηματικά το πρωτάθλημα αλλά δεν νομίζω να εμφανιστεί με αδιαφορία. Περιμένω να κάνει το γνωστό της παιχνίδι και να δούμε πολλά γκολ. Μπορεί να βοηθήσει και η Γκλαντμπαχ σε αυτό.

  • Voted: 0
 
PRISIJUNKITE https://t.me/statymaigroup
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Puskas13

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Related picks (2)

    Barnsley U21 - Watford U21

    Swale 09/16 11:00 in 53 minutes
    Over (HT 1.5 goals) @1.950 8/10
    The beginning of the season for England Res. is just starting, but the young players of Watford have already managed to score 13 goals in 5 matches, while their score is 9 as well as Barnsley in 4 matches. Although the history of these teams in the last season is not very successful, looking at Watford's team, they ended last season with 4 or more goals in all 5 matches, while Barnsley had 3 out of 4.
    Read less
    Read more

    Barnsley U21 - Watford U21

    Swale 09/16 11:00 in 53 minutes
    Over (3.5 goals) @1.830 8/10
    The start of the England Res. season has only just begun, but the youth team of Watford has already managed to score 13 goals in 5 matches, while scoring 9 goals themselves in 4 matches, just like Barnsley. Although the history of these teams in the last season was not very productive, the Watford team finished this season with 4 or more goals in all 5 matches, while Barnsley had 3 out of 4 matches with over 3 goals.
    Read less
    Read more

Comments (0)