Select your timezone:
Select

Bayern Munich v Real Madrid

04/25 21:45 Giafkas +8.30
2018/04/25 18:47 bet title Draw/Away (Double Chance) @-120 10/10
 

Μεγάλη αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Champions League στην έδρα της Μπάγερν. Οι Γερμανοί παραμένουν αήττητοι στα τελευταία 8 παιχνίδια τους για το Champions League. Η Ρεάλ έχει την προϊστορία σε νοκ άουτ αγώνες με 6 προκρίσεις κόντρα στις 5 της Μπάγερν. Γενικά για το Champions League έχουν μοιρασμένες νίκες (11) με μόλις 2 παιχνίδια να λήγουν ισόπαλα.

Η Μπάγερν στο προηγούμενο παιχνίδι της κόντρα στο Αννόβερο δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά κατάφερε να επικρατήσει με 0-3. Σίγουρα είχε το μυαλό της στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ. Το πρωτάθλημα και μαθηματικά το έχει καθαρίσει εδώ και καιρό. Ο Χάινκες κατεβάζει την ομάδα του άκρως επιθετικά, το τελευταίο διάστημα. Απών ο Νόιερ και ο Βιντάλ.

Η ευρωπαϊκή φέτος Ρεάλ δεν έχει καμία σχέση με τις υπόλοιπες εμφανίσεις της. Μετρημένη και σωστή ικανή να κατακτήσει τους βαθμούς της νίκης σε κάθε έδρα. Μεγάλη παρένθεση σε αυτή την πορεία το τελευταίο παιχνίδι με τη Γιουβέντους που χρειάστηκε ένα βεβιασμένο πέναλτι για να καθαρίσει την…. μπουγάδα. Στην Primera division δεν ασχολείται πλέον καθώς την θέση που οδηγεί στο επόμενο Champions League την έχει κλειδώσει. Η επιστροφή του Ράμος θα θωρακίσει κάπως τα μετόπισθεν και θα δώσει έναν καλύτερο έλεγχο του κέντρου. Απών ο Νάτσο.

Εάν αγωνιστεί φουλ επίθεση ο Χάινκες ρισκάρει ένα μεγάλο σκορ αλλά δεν είναι ξεκάθαρο το αποτέλεσμα του αγώνα. Δυο ομάδες με μεγάλες επιθετικές αρετές που κάνουν goal τη μισή ευκαιρία. Δεν μπορεί καμία ομάδα από τις δυο να κάτσει πίσω και να περιμένει την αντίπαλο να επιτεθεί καθώς σε αυτό το στυλ παιχνιδιού χαμένος θα βγει όποιος το κάνει. Ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα είναι μισή πρόκριση για τη Ρεάλ. Οι αποδόσεις είναι προκλητικές στο Χ2 της Ρεάλ που είναι ικανή να πάρει ακόμα και το 2πλο από το ημίχρονο. Βέβαια οι επιθετικές αρετές είναι τόσο μεγάλες και για τις δυο ομάδες που τα πάντα μπορούν να αλλάξουν εντός 5λέπτου! Θα τιμήσουμε το Χ2 σε αυτές τις αποδόσεις που προσφέρεται.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Giafkas

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Related picks (1)

    Tottenham u21 - Chelsea u21

    Mindozas 05/19 11:00 in 1 minutes
    Over (4,0) @102 10/10
    English Premier League 2. Semi-final. Here, two teams with a strong focus on attacking meet, both in good form and scoring a lot, but also having some problems with defense. In reality, it was their attacking prowess that carried them through the regular season and these playoffs. I believe the outcome of the match will once again be determined by that.
    Read less
    Read more

Comments (0)