Select your timezone: Select
Pistolero

Burnley v Bournemouth

05/13 17:00
Added 2018/05/13 15:03 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Goals Over/Under 2.5) @-112 20/10 +17.80

Tελευταια αγωνιστικη στην Πρεμιερ Λιγκ με την εκπληξη της φετινης σεζον, Μπερνλι, να υποδεχεται την Μπορνμουθ που εμεινε ευκολα στην κατηγορια.
Παρα τα ασχημα αποτελεσματα στο φιναλε του πρωταθληματος οπου η Μπερνλι μετραει 4 αγωνες χωρις νικη, ο στοχος της 7ης θεσης που οδηγει στα προκριματικα του Europa League επετευχθει.
Οι γηπεδουχοι θελουν σημερα μποροστα στο κοινο τους να πανηγυρισουν αυτη τη μεγαλη επιτυχια για το συλλογο με μια νικη που θα διασκεδασει τις εντυπωσεις απο τα τελευταια ασχημα αποτελεσματα. Η ηττα απο την Αρσεναλ της περασμενη αγωνιστικη οχι μονο τους εκοψε τις οποιες ελπιδες να προσπερασουν τους κανονιερηδες και να παρουν απευθειας το εισητηριο για τους ομιλους, αλλα τους εριξε στα ταρταρα την ψυχολογια με το 5-0 να φανταζει πολυ βαρυ. Μετα απο αυτη την ηττα η Μπερνλι εχει αρνητικο συντελεστη τερματων και αν δεν κερδισει σημερα με 2 τουλαχιστον γκολ θα καταφερει να παρει ευρωπαικο εισηηριο με αρνητικο συντελεστη τερματων.
Η Μπορνμουθ ειχε ως στοχο την παραμονη και τα καταφερε σχετικα ευκολα. Βρισκεται στη μεση του βαθμολογικου πινακα ισοβαθμοντας με αλλες 3 ομαδες. Στοχος της για το γοητρο και για καποια επιπλεον χρηματα που θα παρει ο συλλογος ειναι ο τερματισμος στην πρωτη 10αδα κατι που εκτος απο τη νικη της σημερα θελει και συνδιασμο αλλων αποτελεσματων.
Χωρις ιδιαιτερο βαθμολογικο αγχος πιστευω πως θα δουμε ενα ανοιχτο ματς σημερα οπου και οι 2 ομαδες θα αγωνιστουν για τη νικη. Η Μπερνλι ειναι το φαβορι για τη νικη αλλα οι τελευταιες της εμφανισεις δεν πειθουν οποτε ολα ειναι ανοιχτα. Θα αφησω στην ακρη της επιλογη του αποτελεσματος και θα παω στην επιλογη του οβερ καθως θεωρω πως θα το πιθανοτερο ειναι να δουμε ενα ματς με αρκετα γκολ. Αλλωστε στην τελευταια αγωνιστικη ολων των πρωταθληματων γενικοτερα σε αδιαφορα ματς βλεπουμε λιγοετερες σκοπιμοτητες στο παιχνιδι κατι που δυνηθως οδηγει σε πολλα γκολ.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)