Select your timezone:
Select
2018/05/31 11:23 bet title Over (Goals Over/Under 1st Half 2.5) @1200 10/10
 

Στη Γενευη της Ελαβετιας θα διεξαχθει το σημερινο φιλικο ματς αναμεσα στο Μαροκο και την Ουκρανια.
Οι Μαροκινοι ετοιμαζονται πυρετωδως για το Μουντιαλ στο οποιο θα πανε μαλιστα και ως πρωταθλητες Αφρικης αφου στο προσφατο κυπελλο Εθνων κατεκτησαν και μαλιστα αρκετα ευκολα το κυπελλο διασυροντας στο τελικο τη Νιγηρια με 4-0.
Στο προκριματικο ομιλο του Μουντιαλ περασαν αηττητοι και μαλιστα χωρις να δεχτουν γκολ αφηνωντας εκτος Μουντιαλ την Ακτη Ελεφαντοστου που προταγωνιστουσε τα τελευταια χρονια τοσο στις Αφρικανικες διοργανωσεις οσο και με τις παρουσιες της στα Μουντιαλ.
Οι Ουκρανοι αντιθετα δεν καταφεραν να πανε στη γειτονικη Ρωσια αφου την τελευταια αγωνιστικη του ομιλους απαιξαν στην εδρα τους την προκριση απεναντι στους Κροατες και ηττηθηκαν με 0-2. Πλεον ετοιμαζονται για τα προκριματικα του Γιουρο και θα προσπαθησουν χωρις αγχος σημερα για το καλυτερο.
Σχεδον 1 χρονο εχει να γνωρισει την ηττα το Μαροκο που εχει κερδισει και τα 2 φιλικα μετα την κατακτηση του κυπελλου Εθνων απεναντι σε Ουζμπεκιστα και Σερβια και σημερα ειναι εστω και οριακα φοβαρι για την κατακτηση της νικης. Κοινο χαρακτηριστικο των 2 νικων ειναι τα 2 τερματα που σημειωσαν οι Μαροκινοι που δειχνουν πως βρισκουν σχετικα ευκολα διχτυα.
Οι Ουκρανοι μετα τον οδυνηρο αποκλεισμο απο το Μουντιαλ εχουν δωσει 3 φιλικα ματς με ομαδες του επιπεδου τους στα οποια εχουν 2 νικες και 2 ισοπαλια με κοινο χαρακτηριστικο το αμφισκορ σε ολα αυτα τα ματς.
Η επιλογη μου σε αυτο το ματς θα ειναι το οβερ 2.5 το οποιο μπορει να ερθει στο ημιχρονο και να μας πληρωσει πολυ καλα. Αλλωστε το σημαντικοτερο ημιχρονο σε αυτα τα φιλικα ειναι το πρωτο που οι 2 ομαδες θα κατεβασουν τη βασικη ενδεκαδα ενω οπως παντα στο 2ο γινονται πειραματισμοι και χανεται πολυς χρονος με τις πολλες αλλαγε ςπου γινονται με αποτελεσμα να μην υπαρχει ρυθμος.Δεν ειναι καθολου απιθανο να δουμε γκολ και απο τις 2 ομαδες λοιπον στο ημιχρονο και αν συμβει αυτο θα ειμαστε 1 γκολ μακρια απο μια πολυ μεγαλη αποδοση.

  • Voted: 0
 
PRISIJUNKITE https://t.me/statymaigroup
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Catijohn

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Related picks (1)

    Vikingur - Klaksvik

    blonde 07/03 18:00 in 56 minutes
    Klaksvik @-175 8/10
    The Faroese League

    The Faroese team Klaksvik is dominating the local championship and has 43 points in 15 matches, which is 14 more than the closest competitor. The leaders have not lost a single away game and are the favorites in every match, with only 3 goals conceded on the road, making them a strong team in this league. They will be playing against the average team Vikingur, whom they have already beaten 2-0 at home, but now have a win on the road as well, with such a good coefficient it is worth watching how well the Faroese leaders are playing. Yesterday, the coefficient was 1.8.
    Read less
    Read more

Comments (0)