Select your timezone:
Select
2018/06/16 10:51 X (draw) (1st Half Winner) @100 5/10
 

36 χρόνια πέρασαν από την τελευταία συμμετοχή της εθνικής ομάδας του Περού σε αγώνες μουντιαλικής φάσης. Δύσκολος ο όμιλος κόντρα σε Γαλλία, Αυστραλία και Δανία αλλά έχει ελπίδες σε έναν όμιλο χωρίς ξεκάθαρο φαβορί για τη 2η θέση. Ο προπονητής Ρικάρντο Γκαρέκα έφτιαξε ένα σύνολο δεμένο που έχει ελπίδες. Ατομικά δεν είναι πολλοί παίκτες αυτοί που ξεχωρίζουν από την ομάδα του Περού. Στα τελευταία 7 παιχνίδια που έδωσαν τα 6 έληξαν με N/G.

Η Δανία ήρθε με μεγάλα όνειρα στο φετινό μουντιάλ της Ρωσίας. Η ποιότητα των παικτών, το δέσιμο της ομάδας έχουν δημιουργήσει προσδοκίες στην τάξη των φιλάθλων και η πίεση στον τεχνικό Χαρέιντε είναι μεγάλη. Αναμένουν την αμυντική λειτουργία της ομάδας του Περού και φαίνεται να έχουν βρει τρόπο να την σπάσουν. Η Δανία τρέχει ένα αήττητο σερί 15 αγώνων σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια! Με N/G και Under 2.50 τελείωσαν τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της Δανίας.

Παιχνίδι ιδιαίτερα σημαντικό για την πορεία τους στο όμιλο, το σημερινό, αφού όποιος χάσει μένει πολύ πίσω στις πιθανότητες πρόκρισης. Σφικτή άμυνα με αντεπιθέσεις αναμένεται να είναι η στρατηγική των δυο προπονητών. Στα προγνωστικά μου για τον αγώνα βλέπω το 1ο ημίχρονο να φεύγει τελείως αναγνωριστικά με το μηδέν στις 2 εστίες να είναι μια φυσιολογική κατάσταση. Καλοπληρώνει το Χ στο 1ο ημίχρονο με τις αποδόσεις να βρίσκονται στο 2,00.

  • Voted: 0
 
PRISIJUNKITE https://t.me/statymaigroup
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

arianos

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)