Select your timezone:
Select
2018/06/18 14:08 bet title Over (Total - Home 2.5) @-111 4/10
 

Το Βέλγιο έχει ένα φοβερό σύνολο και καταπληκτικές μονάδες. Παραμένει αήττητη στα τελευταία 9 παιχνίδια για τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στα φιλικά δεν κατάφεραν να αποδείξουν κάτι και η κρητική από τα ΜΜΕ της χώρας τους δεν άργησαν να έρθουν. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που είναι το τελευταίο τους μουντιάλ, ηλικιακά δε προλαβαίνουν άλλο, και θα ήθελαν να αποδείξουν πολλά.

Ο Παναμάς είναι πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα στο φετινό μουντιάλ. Από τα προκριματικά έδειξε την αδυναμία του στην αμυντική του λειτουργία. Ο μεγάλος μέσος όρος ηλικίας (29 έτη) δείχνει την εμπειρία αλλά και ενδεχόμενη κούραση που θα βγει μέσα στο παιχνίδι. Με μόλις μια νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια ο Παναμάς ίσως είναι η πιο αγωνιστικά αδύναμη ομάδα που κατέβηκε στο μουντιάλ.

Σε σάκο του μποξ θα μετατρέψει τον Παναμά, η εθνική ομάδα του Βελγίου. Θέλει μια εμφατική αρχή και έχει απέναντί της την καταλληλότερη αντίπαλο. Μεγάλη ευκαιρία για τα προγνωστικά μας να σκοράρει, η ομάδα του Βελγίου, από 3 τέρματα και πάνω σε αποδόσεις από 1,90 και πάνω.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

arianos

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)