Select your timezone:
Select
2018/06/19 14:09 bet title Yes (Both Teams To Score) @1.900 4/10
 

Επιστροφή στην τελική φάση του Μουντιάλ, για την Πολωνία, μετά από 12 ολόκληρα χρόνια. Επιθετικά είναι πολύ δυνατή, με το «υπερόπλο» Λεβαντόφσκι. Στα φιλικά τους, μετά την προκριματική φάση, έφεραν 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Συνολικά έφτασαν τα 4/6 N/G στους αγώνες τους.

Μετά από 16 χρόνια επιστρέφει η Σενεγάλη, που για 2η φορά στην ιστορία της θα βρεθεί σε τελική φάση παγκοσμίου κυπέλλου. Το 2002 έφτασε μέχρι και τα προημιτελικά της διοργάνωσης! Ο όμιλος είναι ανοιχτός σε κάθε θέση, φαβορί για την 1η είναι η Κολομβία, οπότε κάθε αποτέλεσμα είναι σημαντικό. Στην 23αδα της Σενεγάλης υπάρχουν 8 επιθετικοί(!) με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν επαρκείς καλύψεις για τις υπόλοιπες θέσεις. Ομάδα με άπειρο ταλέντο στην επιθετική γραμμή αλλά θα δείξει τι γίνεται στις άλλες εξίσου σημαντικές γραμμές.

Σημαντικός αγώνας για τη 2η θέση του ομίλου, όπως λένε τα προγνωστικά, με την Πολωνία να έχει μεγαλύτερη εμπειρία και καλύτερο σύνολο από αυτό της Σενεγάλης. Δύσκολα θα κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα οι δυο ομάδες, κόντρα σε τέτοιες επιθετικές γραμμές. Αξιόλογο για τα προγνωστικά μας το G/G σε αποδόσεις ύψους του 1,90!

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Manolo

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)