Select your timezone:
Select
2018/06/22 09:08 bet title Home/Over (Result/Total Goals 2.5) @1.800 5/10
 

Τόσο η προϊστορία όσο και η φόρμα των δυο ομάδων είναι υπέρ της Βραζιλίας. Έχουν συναντηθεί 10 φορές με τη Βραζιλία να επικρατεί 9 φορές ενώ η Κόστα Ρίκα 1. Ένα αρνητικό ρεκόρ έχει η Βραζιλία που δεν έχει νίκη στα 3 τελευταία παιχνίδια για φάση μουντιάλ, που προηγούμενο τέτοιο αρνητικό σερί θα βρούμε το 1978! Κόντρα στην Ελβετία, είχε τις ευκαιρίες, την κατοχή και όλα τα άλλα στοιχεία για να κερδίσει ένα παιχνίδι με ευκολία αλλά βάλτωσε στο 1-1. Προβληματική η τελική προσπάθεια που χαρακτηρίζεται ως φλύαρη. Δεν έχουν περιθώρια για απώλεια βαθμών οι Βραζιλιάνοι και κάποιες αλλαγές θα γίνουν στην αρχική 11αδα.

Με σχεδόν ίδια 11αδα, όπως αυτή του 2014, η Κόστα Ρίκα δε θυμίζει καθόλου την αντίστοιχη ομάδα. Λίγες ευκαιρίες κόντρα στη Σερβία, και αυτές χαμένες, είχαν ως φυσικό επακόλουθο την ήττα. Σταθερά αμυντικά με κόντρα στις αντεπιθέσεις θα αγωνιστεί και σήμερα που ο αντίπαλός της είναι πολύ ανώτερος της Σερβίας. Στις δηλώσεις του αρχηγού τις ομάδας εννοήθηκε ότι θα πιέσουν ψηλά για να κλέψουν μπάλες αλλά εάν το κάνουν αυτό θα είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένοι στα μετόπισθεν.

Παιχνίδι με την πλάτη στον τοίχο για τη Βραζιλία που χρειάζεται τη νίκη για να μπορεί να παίξει στα ίσια την 1η θέση στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου. Για μια καθαρή νίκη πάει η Βραζιλία που αν κάνει το λάθος να ανοιχτεί η Κόστα Ρίκα θα το πληρώσει πολλές φορές. Νίκη σε συνδυασμό με over 2.50 στις πολύ καλές αποδόσεις του 1,80!

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Dusan

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)