Select your timezone:
Select
2018/06/22 09:22 bet title Away/Under (Result/Total Goals 2.5) @350 4/10
 

Η Νιγηρία έφτασε στην ήττα με 2-0 από την Κροατία πληρώνοντας τα αμυντικά της προβλήματα. Επιθετικά ασύνδετοι δε βρήκαν τρόπο να φτάσουν και να απειλήσουν την εστία του Σούμπασιτς. Έχει ταλέντο αρκετό σαν ομάδα αλλά δε κατάφερε να δεθεί αυτό το σύνολο. Εάν χάσει σήμερα αποχωρεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Υπάρχει αρκετή γκρίνια για τις επιλογές του τεχνικού Γκέρνοτ Ρορ και αναγκάστηκε η ομοσπονδία να βγάλει ανακοίνωση ότι στηρίζει τον Γερμανό. Παραμένει χωρίς νίκη η Νιγηρία εδώ και 5 παιχνίδια, με 4 ήττες!

Από την άλλη, η Ισλανδία, έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα και πέτυχε κόντρα στην Αργεντινή. Πίεση, αντεπιθέσεις, αρκετές ευκαιρίες και γκολ. Έτσι κάπως ήρθε το 1-1 με τη δυνατότητα ακόμα και να φύγουν με τη νίκη από την αναμέτρηση. Γνωρίζουν ότι ατομικά δεν είναι πιο δυνατοί από τη Νιγηρία αλλά έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στο δεμένο σύνολό τους, που τους έχει φέρει μέχρι εδώ.

Η Ισλανδία δείχνει έτοιμη για να κάνει την έκπληξη στο μουντιάλ. Με νίκη φτάνει πολύ κοντά στην πρόκριση. Έχει το σύνολο, τους οπαδούς, το timing και πάει ολοταχώς για τη νίκη σήμερα.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

arianos

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)