Select your timezone:
Select
2018/06/23 09:55 bet title Under (Goals Over/Under 1.5) @200 4/10
 

Η Νότια Αμερική εμφανίστηκε «λίγη» κόντρα στη Σουηδία και ηττήθηκε χωρίς ουσιαστικά να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Με 5 τελικές προσπάθειες τελείωσε το παιχνίδι χωρίς ούτε μια να βρει στόχο! Χαρακτηριστικό της επιθετικής δυστοκίας είναι ότι έφτασε τα 3 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να σκοράρει! Δεν υπάρχουν άλλες λύσεις, από τον πάγκο, για να διορθωθεί η επιθετική δυστοκία της ομάδας.

Από την άλλη, το Μεξικό, επικράτησε με 1-0 κόντρα στη Γερμανία. Η μπάλα που έπαιζε ήταν ποδόσφαιρο προηγούμενης 10ετίας, παιχνίδι όπου η ανάπτυξη γίνεται με τη μπάλα «καρφωμένη» στα πόδια των παικτών και ελάχιστες πάσες. Αρκετές ευκαιρίες να βάλει και άλλα τέρματα πήγαν χαμένες καθώς έφταναν στη μεγάλη περιοχή και έδειχναν να μη ξέρουν να διαχειριστούν την ευκαιρία. Γενικά ένα κακό Μεξικό κέρδισε μια κάκιστη Γερμανία!

Δεν έχει διαβάσει σωστά το παιχνίδι ο υπόλοιπος τύπος. Το παιχνίδι δε θα έχει τέρματα, μέγιστο 1 γκολ θα επιτευχθεί. Οι δυο ομάδες θα προσπαθήσουν να μη χάσουν. Οι Νότιοκορεάτες θα κόβουν εύκολα τις επιθέσεις των Μεξικανών. Θα ρισκάρουμε μερικώς με το Under 1,50 τέρματα στο παιχνίδι με την απόδοση στο 3,00!

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

arianos

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)