Select your timezone:
Select
2018/06/25 17:13 bet title Away/Under (Result/Total Goals 2.5) @220 10/10
 

Η Πορτογαλία χρειάζεται νίκη για να προκριθεί ως πρώτη στον όμιλο και παράλληλα να μη κερδίσει η Ισπανία. Αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν με την Ισπανία και βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου. Σύμφωνα με τα κριτήρια ισοβαθμίας της FIFA, υπάρχουν ισοβαθμίες/ισοπαλίες στα 6 πρώτα κριτήρια μεταξύ των δυο ομάδων! Το έβδομο κριτήριο είναι οι κίτρινες/κόκκινες κάρτες όπου η Ισπανία έχει μια λιγότερη κίτρινη από την Πορτογαλία και για αυτό αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 1η θέση του ομίλου! Με τα πράγματα στην 1η θέση να είναι τόσο ρευστά δε μπορούμε εύκολα να πούμε ποιος θα τερματίσει πρώτος στον όμιλο και ποιος 2ος. Το σίγουρο είναι ότι η Πορτογαλία χρειάζεται νίκη για να μείνει ζεστή στο κυνήγι της 1ης θέσης μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Το Ιράν πάλεψε γερά κόντρα στην Ισπανία και κατάφερε να την περιορίσει αρκετά, άλλωστε η ήττα με 1-0 από την τεράστια Ισπανία έδειξε ότι αμυντικά έχει ότι απαιτείται για να φτάσει πιο ψηλά από εκεί που βρίσκεται. Μια μόνο αλλαγή για την 11αδα του Ιράν με τον Χατζισαφί να μην μπορεί να ξεκινήσει και να μπαίνει στη θέση του ο Μονταζέρι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πολλά να αποδείξει, τελικά, σε αυτό το μουντιάλ. Έχει βαλθεί να πάρει από το χέρι την ομάδα και να την φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Ο Σάντος περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στο Ιράν με τους χώρους προς εκμετάλλευση να είναι ελάχιστοι. Αυτό άλλωστε δήλωσε και στη συνέντευξη τύπου ο Σάντος. Ίσως προφυλαχθούν οι Μουτίνιο, Γκερέιρο από το σημερινό παιχνίδι και δε ξεκινήσουν από την αρχή του αγώνα.

Μόνο νίκη για την Πορτογαλία αλλά με το σκορ να μένει σε χαμηλά επίπεδα, όπως τα περισσότερα με προπονητή τον Σάντος! Σε πολύ υψηλές αποδόσεις η νίκη της Πορτογαλίας με μηδέν παθητικό! Εμείς το βρήκαμε για τα προγνωστικά μας στο 3,20 που είναι δώρο για ομάδα του Σάντος!

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Nostradamos

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)