Select your timezone:
Select

Fylkir v Vikingur Reykjavik

07/09 22:15 tipoko +4.32
2018/07/09 20:33 bet title Over (Goals Over/Under 1st Half 1.0) @-139 6/10
 

Ματς για την πρώτη κατηγορία της Ισλανδίας , την Urvaldeild . Για την 12η αγωνιστική θα γίνει αυτό το ματς , ανάμεσα στην γηπεδούχο Φίλκιρ και την φιλοξενούμενη Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ .
Στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Φίλκιρ , με 11 βαθμούς σε 10 ματς , ενώ η αντίπαλος της Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ είναι μία θέση πιό πάνω και με έναν βαθμό περισσότερο . Το καλό για την γηπεδούχο είναι οτι στην έδρα της έχει δώσει 3 ματς και τα κέρδισε και τα 3 ! σημειώνοντας μάλιστα 6 γκολ και δέχθηκε μόνο 2 , αν μη τη άλλο , πολύ καλή έδρα . Η Βίκινγκουρ απο την άλλη , στα εκτός έδρας ματς έχει μία νίκη , 2 ισοπαλίες και 2 ήττες , σημειώνοντας 5 γκολ , ενω έχει δεχθεί 10 . Η προϊστορία είναι με την γηπεδούχο , που έχει 6 νίκες στην έδρα της και μία ισοπαλία , χωρίς νίκη απο την Βίκινγκουρ ... Βλέποντας επίσης και το πότε βάζουν και τρώνε τα γκολ οι δύο σημερινοί αντίπαλοι , διακρίνω ένα εύκολο σκοράρισμα και των δύο στο πρώτο ημίχρονο , η μεν Φίλκιρ έχει σκοράρει τα 6 απο τα 11 γκολ στο πρώτο ημίχρονο ,ενω η Βίκινγκουρ έχει σκοράρει τα 3 απο τα 9 γκολ . Απο την άλλη , αυτά που έχουν δεχθεί στο πρώτο ημίχρονο είναι 4 απο τα 15 για την Φίλκιρ και 9 απο τα 14 για την Βίκινγκουρ ! Αυτό εμένα μου λέει οτι θα έχουμε πάνω απο ένα γκολ στο ημίχρονο και με την ασφάλεια του ασιατικού θα τιμήσω δεόντως την επιλογή μου .

  • Voted: 0
 
PRISIJUNKITE https://t.me/statymaigroup
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

tipoko

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Related picks (1)

    Nambour Yandina - Newmarket

    Mindozas 04/02 09:45 1 minutes ago
    Over (4,5) @125 9/10
    Australia Cup. Queensland qualifications. In general, one of the most productive Australian states and here are two lower level teams, in which there is no shortage of action or goals, and both of these teams are no exception. Both score and concede steadily, so I believe that today we can also expect goals here.
    Read less
    Read more

Comments (0)