Select your timezone: Select
tipoko

Moss v Baerum Sportsklubb

07/15 15:00
Added 2018/07/15 13:57 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Moss v Baerum Sportsklubb (Match Winner) @2.140 10/10 -10.00

Ματς για την τρίτη κατηγορία της Νορβηγίας . Για την 14η αγωνιστική θα γίνει αυτό το ματς , ανάμεσα στην γηπεδούχο Μόςς και την φιλοξενούμενη Μπάερουμ Σπορτσκλαμπ . Λίγο πολύ είναι γνωστές οι δύο ομάδες στους περισσότερους από εμάς , κυρίως από την παρουσία τους στην δεύτερη κατηγορία κατά καιρούς .Δεν πάνε πολλά χρόνια που και οι δύο ομάδες αγωνιζόταν στην δεύτερη κατηγορία , αυτο όμως δεν ήταν αρκετό για να παραμείνουν στην κατηγορία αυτή. Η τρίτη κατηγορία είναι αρκετά δύσκολη και οι δύο ομάδες που θα ανέβουν , θα έχου αρκετά δύσκολο έργο να εκτελέσουν .ΕΙΔΙΚΆ Η ομάδα που θα τερματίσει στην δεύτερη θέση , θα αναγκαστεί να δώσει αγώνες μπαράζ για την προβίβαση της , μόνο η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη θα ανέβει απ' ευθείας . Εκεί σε αυτο το γκρούπ , υπάρχουν 6 ομάδες που διεκδικούν με ίσους όρους την άνοδο και η διαφορά τής πρώτης Ράουφους , με την 6η Γκρόρουντ , είναι 6 βαθμοί , που σημαίνει οτι σε 2 αγωνιστικές , όλα μπορούν να αλλάξουν . Πάνω κάτω τα ίδια συμβαίνουν και με τις ομάδες που διεκδικούν την σωτηρία τους . Η τρίτη απο το τέλος Φραμ Λάρβικ , που βρίσκεται κάτω απο την ζώνη του υποβιβασμού , έχει 12 βαθμούς και η Μόςς που βρίσκεται στην 9η θέση έχει 16 βαθμούς . Πολύ μικρή η διαφορά των 4 βαθμών , όπως και εδώ όλα μπορούν να αλλάξουν σε 2 αγωνιστικές .Φυσικά ακόμη είναι στα μισά το πρωτάθλημα , ωστόσο αυτό είναι ενδεικτικό της δυναμικότητας των ομάδων .
Η Μόςς όπως ανέφερα πιό πάνω , δεν μπορεί να μένει ήσυχη με τους 16 βαθμούς και σίγουρα κάθε βαθμός είναι βάλσαμο .
Η Μπαέρουμ απο την πλευρά της έχει 19 βαθμούς και είναι δύσκολο να ανέβει , ή να φτάσει μπαράζ , ΄΄οπως επίσης και να έχει άμεσο θέαμα σωτηρίας .
Κοινό σημείο των δύο ομάδων , ειδικά οταν βρίσκονται αντιμέτωπες , είναι τα πολλά γκολ . Με το οβερ να είναι και η δική μου επιλογή .
Λόγω ειδικώ συνθηκών θα πάω με την γηπεδούχο σήμερα .

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)