Select your timezone:
Select
2018/07/15 16:01 (Correct Score) @1000 10/10
 

Μεγάλος τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Λουζνίκι της Μόσχας, χωρητικότητας 81.000 θεατών. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Η Γαλλία έρχεται από δύο χαμένους τελικούς το 2006 στο Μουντιάλ και το 2016 στο EURO. Θέλει να σπάσει την κατάρα. Η Κροατία να φτάσει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Υπέδειξε αξιοθαύμαστη σταθερότητα και ισορροπία σε όλες τις γραμμές η Γαλλία φτάνοντας με το σπαθί της στον μεγάλο τελικό. Πέντε νίκες και το βολικό 0-0 με τους Δανούς ως τώρα στη διοργάνωση. Στα δύο τελευταία νοκ άουτ έδειξε να ρίχνει το βάρος περισσότερο στην άμυνα κερδίζοντας άκρως επαγγελματικά με 2-0 την Ουρουγουάη και 1-0 το Βέλγιο. Νωπές οι μνήμες από το χαμένο τελικό του πρόσφατου EURO από την Πορτογαλία και μάλιστα εντός έδρας. Μεγάλο της ατού η τρομερή η φυσική κατάσταση των παικτών.
Η Κροατία δεν καταλαβαίνει ούτε από εξάντληση, ούτε από αντιπάλους. Πετάει από τη μία υπέρβαση στην άλλη. Τρεις σερί προκρίσεις κόντρα σε Δανία, Ρωσία και Αγγλία και παρόμοιο τρόπο., Στο 1-1 τα ενενηντάλεπτα και στη συνέχεια καθάρισε στα πέναλτι ή στην παράταση, όπως συνέβη με τους Αγγλους. Τα χρειάστηκε, βέβαια, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς, αλλά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 68’ και αυτό της νίκης στο 109'. Ο Ντάλιτς έχει στο νου του και την κόπωση των τριών σερί παρατάσεων, αλλά η δίψα των παικτών ξεπερνάει τα πάντα. Μην ξεχνάμε ότι άπαντες ζουν την μεγαλύτερη στιγμή του ποδοσφαίρου της χώρας.
Μεγαλύτερη σταθερότητα διαθέτει η Γαλλία και πιο ισορροπημένη άμυνα. Μεγαλύτερη κόπωση ελέω των τριών παρατάσεων η Κροατία, αλλά και τρομερή δίψα για την μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία της. Οι Κροάτες υπερτερούν σε εμπειρία λόγω του μέσου όρου ηλικίας τους. Τελικός είναι και δεν βγάζεις εύκολα άκρη για σημείο. Καθαρά από έμπνευση θα ποντάρω στην νίκη της Γαλλίας με 2-1.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Panatha13

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)