Select your timezone: Select
tipoko

Sparta Prague v Opava

07/21 20:00
Added 2018/07/21 14:10 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Total - Home 2.5) @120 10/10 -10.00

Ματς από το πρωτάθλημα της Τσεχίας . Πρεμιέρα σήμερα στην Τσεχία , με 4 ματς να είναι στο πρόγραμμα το σημερινό της πρώτης αγωνιστικής , η οποία θα συνεχιστεί αύριο με ακόμη δύο ματς και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα , με ένα ακόμη ματς .
Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας των ομάδων και τα διάφορα φιλικά που έδωσαν , έφτασε η ώρα για τα επίσημα ματς , τα πλέον σοβαρά ,μαζί με τα ματς τα Ευρωπαϊκά , όσες ομάδες βέβαια έχουν πάρει κάποιο εισιτήριο για να συμμετέχουν. Η Σπάρτα Πράγας είναι μία απο αυτές , που θα αγωνισθεί στα προκριματικά του Γιουρόπα Λίνγκ .
Αντιμέτωποι στο σημερινό ματς , θα είναι η γηπεδούχος Σπάρτα Πράγας , που θα φιλοξενήσει την Οπάβα , η οποία με την σειρά της , είναι νεοφώτιστη στην πρώτη κατηγορία , μιάς και τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της δεύτερης κατηγορίας , με 68 βαθμούς και είχε την καλύτερη επίθεση με 76 γκολ , ενώ η άμυνα της , παρ' ότι τερμάτισε πρώτη , δεν ήταν από τις καλύτερες στην κατηγορία , είχε δεχθεί 33 γκολ και ήταν στην τέταρτη θέση , όσον αφορά τις άμυνες . Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο για την φετινή πορεία της Οπάβα , εκτός απο την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία , όπως είναι το φυσιολογικό για κάθε ομάδα που ανεβαίνει κατηγορία . οποιοσδήποτε άλλος στόχος θεωρώ ότι θα είναι υπέρβαση .
Η Σπάρτα Πράγας από την πλευρά της , στην σαιζόν που έφυγε , τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας και αυτό της έδωσε το δικαίωμα της συμμετοχής της στα προκριματικά του Γιουρόπα Λίνγκ . Φετινός της στόχος είναι μία καλύτερη πορεία και πιο πάνω στην τελική βαθμολογία από πέρυσι . Για να γίνει κάτι τέτοιο , θα πρέπει να ξεκκινήσει απο το σημερινό ματς και με αντίπαλο μία ομάδα που ανέβηκε φέτος κατηγορία . όπως επίσης μπορεί να σκοράρει πάνω απο 2,5 γκολ και η επιλογή μου να λάβει σάρκα και οστά .

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)