Select your timezone:
Select
2018/08/28 19:17 bet title Over (Total - Home 1.5) @200 10/10
 

Με Ελληνικό ενδιαφέρον η σημερινή μας πρόταση η οποία προέρχεται από τα πλει οφ του Champions League και συγκεκριμένα στον επαναληπτικό αγώνα της Τετάρτης 29 Αυγούστου και ώρα 22:00 στο γήπεδο της «Τούμπας », όπου ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται ένα βήμα πριν τον μεγάλο όνειρο την συμμετοχή στους ομίλους του Champions League θα βρεθεί αντιμέτωπος απέναντι από τους αετούς της Λισαβόνας.

Η ομάδα του Ρασβαν Λουτσεσκου με σκόρερ τον Αμρ Ουάρντα πήρε την ισοπαλία με σκορ 1-1 όπου δίνει βάσιμες ελπίδες στην υπόθεση πρόκριση, στην κατάμεστη Τούμπα στην συνέντευξη τύπου δήλωσε ότι «Θα πεθάνουμε για την πρόκριση» με στόχο την είσοδο στους κερδοφόρους ομίλους του Champions League.

O Ρουμάνος τεχνικός είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους, αποφασίζοντας να αφήσει εκτός αποστολής, τους Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Στέλιο Μαλεζά όπως και τα νέα αποκτήματα Πόντους Βέρμπλουμ και τον Τόσκα.Στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης επικράτησε με 1-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πρίγιοβιτς έχοντας πολλές αλλαγές στο ρόστερ λόγο καρτών και λόγο ξεκούρασης βασικών παιχτών.

Η Μπενφίκα μετά την ισοπαλία εντός με τον ΠΑΟΚ σε ένα πολύ νερικό παιχνίδι με 8 κίτρινες κάρτες στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής και συγκεκριμένα στο ντέρμπι της Primeira Liga κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας σκοράροντας στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης.Αγώνας δρόμου για να αγωνιστεί ο Σάλβιο ενώ μεγάλο πριμ έταξε η διοίκηση της ομάδας με το ποσό να φτάνει στα 4 εκ σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους.

Προιστορία:Το 2014 στην φάση 32 σε διπλούς αγώνες οι Πορτογάλλοι πήραν την πρόκριση με δύο νίκες 0-1 εκτός και 3-0 εντός ενώ στο μακρινό 1999 στην φάση του κυπέλλου ουέφα στον γύρο του θεσμού μετά την 1-2 στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ έχασε την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι καθώς είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ επί της σημερινής αντιπάλου.

Αρχοντας της αναμέτρησης είναι ο Φέλιξ Μπριχ.

Πρόταση:Εχουμε ήδη ποντάρει στην πρόκριση του ΠΑΟΚ στο 3.50 απόδοση τώρα θα επιλέξουμε να σκοράρουν οι γηπεδούχοι 2 ή περισσότερα τέρματα με απόδοση στο 3.00

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Defencebet

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)