Select your timezone: Select
tipoko

Ried v Horn

08/31 20:10
Added 2018/08/31 14:50 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Home/Over (Result/Total Goals 2.5) @104 20/10 +20.80

Ματς για την δεύτερη κατηγορία της Αυστρίας , την Μπουντεσλίνγκα 2 . Για την 6η αγωνιστική θα γίνει αυτό το ματς ανάμεσα στην γηπεδούχο Ρίντ Τζόσκο και την φιλοξενούμενη ομάδα της Χόρν .
Η Ρίντ Τζόσκο βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας , με 11 βαθμούς , στα 5 πρώτα ματς του πρωταθλήματος και στόχος της είναι η γρήγορη επάνοδος της στην μεγάλη μπουντεσλίνγκα , εκεί που πραγματικά αξίζει να είναι και όχι στην δεύτερη κατηγορία , με τις υπόλοιπες κάτω του μετρίου βεληνεκούς ομάδες , όπως η σημερινή της αντίπαλος , η Χόρν . Συνολικά έχει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες , χωρίς καμία ήττα ακόμη στο παθητικό της . Από αυτά , στην έδρα της , σε 2 αγώνες , έχει ισάριθμες νίκες , χωρίς καμία απώλεια βαθμού , έχοντας σκοράρει 5 φορές και μόνο μία φορά έχει παραβιαστεί το δικό της τέρμα .
Η Χόρν απο τη δική της πλευρά , είναι κλασική ομάδα αυτής της κατηγορίας , βρίσκεται στην 15η και προτελευταία θέση της βαθμολογίας , με 3 βαθμούς , πάνω της ακριβώς υπάρχου 3 ομάδες με 4 βαθμούς και ακόμη πιό πάνω υπάρχουν και άλλες ομάδες που είναι πολύ κοντά της στην βαθμολογία . Υπάρχει με λίγα λόγια μεγάλος ανταγωνισμός στις τελευταίες θέσεις και μέχρι την άνοιξη που θα φτάσει η σειρά των αγώνων και η τελική βαθμολογία , θα γίνει μεγάλη μάχη για την σωτηρία . Στα εκτός έδρα ματς που έδωσε η Χόρν , έχει μία νίκη και μία ήττα , με 5 γκολ στο ενεργητικό της και 4 γκολ στο παθητικό της . Η ήττα ήταν με την Γιανγκ Βάϊολετς ( νεα στην κατηγορία ) και η ήττα απο την Λαφνίτζ ( τα ίδια και αυτή ).
Με δεδομένο οτι η Ρίντ Τζόσκο , θέλει την νίκη για να κάνει ακόμη ένα βήμα για την άνοδο της , με συνοδεία γκολ , θα τιμούσα αυτό το συνδυαστικό και με καλή απόδοση μπέτ .

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)