Select your timezone:
Select

Olympiakos Piraeus v Giannina

09/02 21:30 phoenix +10.40
2018/09/02 17:28 bet title Home/Over (Result/Total Goals 2.5) @104 10/10
 

Φρούριο το Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ο Ολυμπιακός θα ψάξει το απόλυτο συγκομιδής βαθμών μέσα στην έδρα του, και όχι μόνο, και ομάδες σαν τον ΠΑΣ Γιάννενα δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο. Το έχει δείξει άλλωστε και στα παιχνίδια που έπαιξε για τα προκριματικά του Europa League. Στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με την ομάδα της Λιβαδειάς ήταν κυρίαρχος στο παιχνίδι αλλά κατάφερε να κερδίσει με το πολύ φτωχό, για τα στατιστικά που είχε κατά την διάρκεια του αγώνα, 1-0. Δεν άρεσε στο κόσμο του αυτό το σκορ καθώς περίμεναν να δουν μεγαλύτερο σκορ κάτι που περιμένω να δω σήμερα. Άλλωστε η τιμές που δίνουν για την άσσο είναι πολύ χαμηλές. Οι παίκτες τόνισαν πως δεν τα έδωσαν όλα για να προστατευτούν μιας και την Πέμπτη έπρεπε να παίξουν με την Μπερνλεϊ το σημαντικότερο παιχνίδι όλης της χρόνιας. Τώρα περιμένω να δω έναν άλλο Ολυμπιακό καθώς στην συνέχεια θα υπάρξει διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω Εθνικής ομάδας.
Στα αγωνιστικά νέα τώρα, όλοι περιμένουν την τελευταία μεταγραφή του Ολυμπιακού, Γιαγια Τουρέ, οπού μάλλον θα ανακοινωθεί από τα μικρόφωνα την ώρα του παιχνιδιού. Δεν έχει προβλήματα τραυματισμών η ομάδα και μάλλον ο προπονητής της ομάδας θα κάνει κάποιου τύπου ροτέϊσιον, με τα καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα να έχουν μάλλον μια θέση στο σημερινό παιχνίδι για να ξεκουραστούν οι παίκτες που έπαιξαν την Πέμπτη.
Η ομάδα των Ιωαννίνων έχει πολύ βαρύ πρόγραμμα στην αρχή του πρωταθλήματος. Θα παίξει της τρεις πρώτες αγωνιστικές μακριά από την έδρα της. Στην πρώτη αγωνιστική αντιμετώπισε την ΑΕΚ και τώρα έχει σειρά ο Ολυμπιακός. Με την ΑΕΚ έχασε πολύ εύκολα αφού σε όλο το παιχνίδι δεν κατάφερε να την απειλήσει.
Στα αγωνιστικά νέα τώρα, Ο ΠΑΣ έχασε οριστικά τον Κόντε, κάτι που κάνει το έργο του προπονητή ακόμα ποιο δύσκολο. Εκτός βρίσκεται ο τραυματισμένος τερματοφύλακας Περιστερίδης και μάλλον επανέρχονται οι επιθετικοί Παλμίδης και Ξυδάς.
Η Εκτίμησή μου είναι, πως σήμερα στο Καραϊσκάκης θα πέσουν και τα τσιμέντα. Ο κόσμος περιμένει να δει πολλά γκολ σε συνδυασμό με ωραία μπαλίτσα και να γιορτάσει την επιστροφή του Super Star Τουρέ. Ούτε που με περνάει από το μυαλό κάτι άλλο από το να δω τον Ολυμπιακό να μην παίζει παθιασμένα.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

phoenix

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)