Select your timezone: Select
phoenix

Monaco v Marseille

09/02 22:00
Added 2018/09/02 18:17 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Home/Over (Result/Total Goals 2.5) @4.000 10/10 -10.00

Φοβερή παράδοση έχει η ομάδα του πριγκιπάτου, Μόνακο, μέσα στην έδρα της επί της Μαρσέιγ. Στην προηγούμενη αγωνιστική βέβαια έκανε την πρώτη της ήττα μέσα στην έδρα της Μπορντό. Ήττα που ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα και ενώ η Μπορντό στο 86' είχε χάση πέναλτι. Πλέον έχει ισορροπήσει τα αποτελέσματά της έχοντας 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα έως τώρα στο Γαλλικό πρωτάθλημα. Σε όλο το παιχνίδι πάντως δεν είχε καλή παρουσία και το γκολ που έβαλε ήταν αποκλειστικά σε ατομική ενέργεια του Πελέγκρι όπου κατάφερε, τον αντίπαλο στόπερ, σε τραγικό λάθος και στην ουσία να του προσφέρει ένα έτοιμο γκολ. Δεν μπόρεσε να σταματήσει όμως τον Καμανό στο 92' να σκοράρει για δεύτερη φορά και να χαρίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης στην Μπορντό.
Στα αγωνιστικά νέα τώρα, αμφίβολος είναι ο αμυντικός Πιερ, ενώ χωρίς συμμετοχή θα παραμείνει ο τερματοφύλακας Σούμπασιτς. Ο αμυντικός Ράτζι, ο μέσος Γκόλοβίν, και ο επιθετικός Γιόβετιτς οι οποίοι είναι τραυματίες. Πάντως ο προπονητής Λεονάρντο Ζαρντίμ έτσι κι αλλιώς δεν υπολόγιζε σε αυτούς για το σημερινό παιχνίδι.
Η Μαρσέϊγ δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα στην σεζόν. Γλίτωσε τα χειρότερα στο προηγούμενο παιχνίδι που έδωσε για το Γαλλικό πρωτάθλημα απέναντι στην Ρεν μέσα στην έδρα της αφού το τελικό σκορ τους βρήκε ισόπαλους με 2-2. Το ξεκίνημα που έκανε στο παιχνίδι ήταν κάκιστο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0. Στην επανάληψη κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος της σκορ και στο 72' να φτάσει στην ισοφάριση. Μετά το πρώτο της παιχνίδι, στην πρεμιέρα του Γαλλικού πρωταθλήματος, όπου έπαιξε με την Τουλουζ και την κέρδισε με 4-0 δεν έχει καταφέρει να ξανά κερδίσει.
Στα αγωνιστικά νέα τώρα, απέκτησε από την Ρόμα τον Ολλανδό μέσο Στρούμαν, ενώ εκτός αποστολής θα βρίσκεται ο τερματοφύλακας Μανταντά και ο αμυντικός Ρολάντο.
Η εκτίμησή μου είναι, πως η Μόνακο θέλει αυτά τα παιχνίδια να τα παίρνει στην έδρα της. Δύσκολο παιχνίδι και για της 2 ομάδες. Θα προσπαθήσουν να σκοράρουν νωρίς στο παιχνίδι έτσι ώστε να μπορέσουν να διαχειριστούν καλύτερα το αποτέλεσμα. Η Μόνακο έχει συντριπτικά την παράδοση με το μέρος της.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)