Select your timezone:
Select
2018/09/03 19:25 Panetolikos v OFI Crete (Match Winner) @130 10/10
 

Ο Παναιτωλικός θα έχει την δεύτερη ευκαιρία του για την πρώτη της νίκη. Στο σημερινό παιχνίδι υποδέχεται στην έδρα του τον ΟΦΗ και όλη πιστεύουν πως αυτός ο αγώνας θα είναι η αρχή μιας καλής πορείας στο πρωτάθλημα. Φέτος η ομάδα του Αγρινίου θέλει να πετύχει το κάτι παραπάνω από απλός την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία. Ο προπονητής της ομάδας, Τριανός Δέλλας, ξέρει πως γα να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να κάνει την έδρα του Παναιτωλικού, Αγρίνιο, φρούριο και να μην χάσει βαθμό από ομάδες σαν τον ΟΦΗ. Στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής έδειξε πως είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 36', κατάφερε να ισοφαρίσει στο 42' με πέναλτι αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει την ισοπαλία. Το τελικό 1-2 το έκανε ο Κουλούρης στο 76'. Η ομάδα του Δέλλα έδειξε πως χρειάζεται χρόνο για να βρει τα πατήματά της.
Στα αγωνιστικά νέα τώρα, επανέρχεται μετά την ποινή του ο επιθετικός Μόραρ ενώ ένα από τα προβλήματα της ομάδας είναι ο μέσος Γουίλιαν.
Ο ΟΦΗ μέσα στην έδρα του Πανιωνίου φάνηκε δυνατός. Κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία με τελικό σκορ 2-2. Το τελικό σκορ έφερε σαν αποτέλεσμα την τόνωση της ψυχολογίας αφού αυτό το παιχνίδι ήταν το πρώτο στην μεγάλη επιστροφή του στην κατηγορία. Πρωταγωνιστής σε αυτό το παιχνίδι ήταν ο Νέιρα, που με το καλημέρα έδειξε τα προσόντα του και το τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του Ηρακλείου. Το παιχνίδι στο Αγρίνιο είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας.
Στα αγωνιστικά νέα τώρα, ο Παπαδόπουλος έχει και πάλι στην διάθεσή του τον αμυντικό Παπάζογλου όπου και εξέτασε την ποινή του, ενώ από πρόβλημα τραυματισμού προέρχεται ο μέσος Δεληγιάνης.
Η εκτίμησή μου είναι, πως ο Δέλλας δεν θα χάσει τέτοια παιχνίδια μέσα στην έδρα του. Έχει δυνατή ομάδα. Ο ΟΦΗ θα στηριχτεί στην ταχύτητά του και θα προσπαθήσει να πετύχει το γκολ με αντεπιθέσεις.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

phoenix

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)