Select your timezone:
Select
2018/09/03 19:49 bet title Home/Over (Result/Total Goals 2.5) @210 10/10
 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο, στην πόλη Βαν στο γήπεδο Ράμπιν, λόγω αλλαγής χλοοτάπητα στο γήπεδο της Λοριάν. Η Λοριάν προέρχεται από 2 εκτός έδρας παιχνίδια με την Αζάξιο, το ένα για το πρωτάθλημα και το άλλο για το Λιγκ Καπ. Στο πρώτο παιχνίδι όπου έγινε για το πρωτάθλημα κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με σκορ 0-0. Το παιχνίδι δεν είχε κάτι το ενδιαφέρουν, οι ομάδες δεν έπαιξαν επιθετικά και σαν βασικό στόχο μάλλον είχαν να μην δεχτούν γκολ. Είχε πολύ λίγες φάσεις. Στο δεύτερο παιχνίδι που έδωσαν για το Λιγκ Καπ επικράτησαν με σκορ 1-0, με γκολ στο 21' και έτσι προκρίθηκαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Παραμένει αήττητη για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις με πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια της.
Στα αγωνιστικά νέα τώρα, προπονήθηκαν ξεχωριστά οι Μαρβό και Λαβίν όπου μάλλον δεν βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή τους και περιμένουν να μιλήσουν με την διοίκηση ως προς το μέλλον τους στην ομάδα. Αποκτήθηκε ο επιθετικός Λοκιλό.
Η Γκρενομπλ κυνηγάει την πεντάδα. Στο προηγούμενο παιχνίδι της για το Γαλλικό πρωτάθλημα υποδέχτηκε μέσα στην έδρα της την Σατορού όπου και κατάφερε να αποστάσει την ισοπαλία με σκορ 0-0. Παρά το γεγονός ότι από το 68' έπαιζε με παίκτη παραπάνω, έκανε και κάποιες ευκαιρίες έχοντας την κατοχή της μπάλας, δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο. Μπορεί να μην τα κατάφερε αλλά ο βαθμός της ισοπαλίας ήρθε μετά από δυο συνεχόμενες ήττες. Παραμένει μακριά από της νίκες για 3 συνεχόμενες αγωνιστικές και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Στα αγωνιστικά νέα τώρα, τραυματίας είναι ο αμυντικός Σπανό, ο επιθετικός Μπουσούα και ο μέσος Ελ Τζαντεγιαούι. Με την δεύτερη ομάδα έπαιξε ο μέσος Κουλιμπαλί και μάλλον θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι.
Η εκτίμησή μου είναι, πως και οι 2 ομάδες θα κυνηγήσουν την νίκη. Η Λόριαν έχει τον πρώτο λόγο και το ότι παίζει σε ουδέτερο γήπεδο μάλλον καλό της κάνει. Η Γκρενομπιλ δεν είναι από της ομάδες φόβητρο αλλά μάλλον ένα γκολ το έχει.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

phoenix

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)