Select your timezone:
Select
2018/09/08 12:44 Portsmouth v Shrewsbury (Match Winner) @2.000 10/10
 

Για την 7η αγωνιστική της League One η Πόρτσμουθ υποδέχεται την Σριούσμπερι.

Συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία της η Πόρτσμουθ καθώς παραμένει χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα και με 16 βαθμούς βρίσκεται στην 1η θέση μαζί με την Πιτέρμπορο. Την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε άνετα εντός έδρας της Πλίμουθ με 3-0. Είχε πολύ καλή απόδοση και έδειξε ότι διαθέτει τρομερή ποιότητα μεσοεπιθετικά. Έκανε το 1-0 στο 22΄ και στο δεύτερο μέρος όταν βρήκε και περισσότερους χώρους, μιας και η αντίπαλος της βγήκε μπροστά για την ισοφάριση, πέτυχε 2 ακόμα τέρματα μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών. Μεσοβδόμαδα έδωσε ακόμα μια παράσταση, αυτή την φορά για το League Trophy συντρίβοντας την Τζίλιγχαμ με 4-0 παρότι είχε αλλάξει σχεδόν ολόκληρη την ενδεκάδα της!

Η Σριούσμπερι μετά από 6 αγωνιστικές βρίσκεται στην 23η και προτελευταία θέση με 3 βαθμούς. Δεν έχει γευτεί ακόμα την χαρά της νίκης καθώς όλοι οι βαθμοί της είναι από ισοπαλίες. Η τελευταία ήταν στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής όταν υποδέχτηκε την Μπρίστολ Σίτυ και έμεινε στο 1-1. Μέτριο πρώτο μέρος με τα γκολ να μπαίνουν στην επανάληψη. Προηγήθηκε η φιλοξενούμενη με πέναλτι στο 52΄και λίγο αργότερα έμεινε με 10 παίχτες, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Σριούσμπερι και στο 73΄έφτασε στην ισοφάριση. Προσπάθησε στην συνέχεια να φτάσει στο γκολ που θα της έδινε το πρώτο τρίποντο αλλά δεν τα κατάφερε. Μεγαλώνει σιγά σιγά ο προβληματισμός στις τάξεις της ομάδας και των οπαδών για τα αποτελέσματα της και πλέον υπάρχει και η πίεση όσο δεν έρχονται οι νίκες.

Λογικό φαβορί η Πόρτσμουθ στην σημερινή αναμέτρηση. Εκ διαμέτρου αντίθετα αποτελέσματα και φόρμα των ομάδων. Από την μία η γηπεδούχος που δείχνει να είναι σε τρομερή κατάσταση και να πηγαίνει από νίκη σε νίκη και από την άλλη μια ομάδα που δεν πείθει και ακόμα ψάχνεται. Εύκολα η δύσ κολα η ομάδα του Κένι Τζάκετ θα πάρει το τρίποντο.

  • Voted: 0
 
PRISIJUNKITE https://t.me/statymaigroup
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Puskas13

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Related picks (1)

    Al Nasr u23 - Al Bataeh u23

    Mindozas 12/22 12:50 54 minutes ago
    Over (3.5) @2.250 10/10
    JAE reserve league u23. Apart from a few sparks, Bataeh's defense looks tragic this season, with 8 rounds and already 29 goals conceded. Last season, they were struggling in defense, but this year the situation has worsened even more. Nasr are just average players, not fighting for top positions, and they seem to be trying to avoid finishing the season like last year, in the last place. The team plays attacking football, scoring and conceding in almost every game, so there is not a lot of chance for them to get 3 points. Therefore, I have no doubt that they will play in their own style, attacking and trying to score. Bataeh also does not do well in this type of game, and they rarely have a chance to win. Last season, in a similar situation, both matches between them were full of action and goals, so I believe that the circumstances allow us to expect a repeat of this scenario.
    Read less
    Read more

Comments (0)