Select your timezone:
Select

Watford v Manchester United

09/15 19:30 phoenix +9.50
2018/09/15 17:20 bet title Over (Goals Over/Under 2.5) @-105 10/10
 

Ονειρεμένο ξεκίνημα για την Γουότφορντ. Κάνει το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της στην πρώτη κατηγορία έχοντας 4 σερί νίκες στα πρώτα 4 παιχνίδια της. Την προηγούμενη αγωνιστική μάλιστα κέρδισε και την Τόττεναμ μέσα στην έδρα της με ανατροπή, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε στο τέλος να πάρει την νίκη με 2-1. Ούτε ο ποιο φανατικός φίλαθλος δεν θα μπορούσε να φανταστεί τέτοιο ξεκίνημα για την ομάδα της Γουοτφορντ. Ο τεχνικός της ομάδας Χάβι Γκράσια στην αρχή της σεζόν αντιμετώπισε μεγάλη αμφισβήτηση λόγω της περσινής πορείας που έκανε η ομάδα αλλά φέτος φαίνεται να διανύει την καλύτερη χρόνια του και μάλιστα έχει είδη κερδίσει το βραβείο του καλύτερου προπονητή για τον μήνα Αύγουστο και φαίνεται να πατάει καλύτερα στα πόδια του. Τα τελευταία 3 εντός έδρας παιχνίδια της έχουν λήξει όλα με Over 2.5 γκολ ενώ η ίδια σκοράρει τουλάχιστον από 2 γκολ.
Στα αγωνιστικά νέα τώρα, όλοι περιμένουν να αγωνιστεί ο επιθετικός παίκτης Ντεουλοφέου. Δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί ακόμα και μάλλον πλησιάζει η επιστροφή του. Μακροχρόνια είναι η απουσία του μέσου Κλέβερλι. Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και μάλλον θα δούμε την ενδεκάδα του παρέταξε απέναντι στην Τόττεναμ.
Η Mun. United δεν φαίνεται να πατάει καλά στα πόδια της. Η ανακούφιση ήρθε την προηγούμενη αγωνιστική αφού κατάφερε να κερδίσει την Μπερνλι εκτός έδρας με 0-2. Για να καλύψει το χαμένο έδαφος πρέπει να κάνει σερί νικών και απέναντι στην Γουοτφορντ θέλει να το πετύχει. Η νίκη πιστεύω πάντως πως δεν έχει φέρει την ηρεμία στην ομάδα, υπάρχει πολύ γκρίνια στα αποδυτήρια, και ο μέσος Πογκμπά μάλλον φαίνεται να είναι έτοιμος να φύγει με μεταγραφή τον Ιανουάριο.
Στα αγωνιστικά νέα τώρα, ο επιθετικός Ρασφορντ δεν θα αγωνιστεί σήμερα καθώς διανύει την πρώτη από τις τρεις αγωνιστικές της τιμωρίας του. Αμφίβολος θεωρείται ο μέσος Φελαϊνι ενώ τραυματίας γύρισε στην ομάδα, μετά από τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα του, ο αμυντικός Σο.
Η εκτίμηση μου είναι, ότι η Mun. Unoted είναι το φαβορί σε αυτό το παιχνίδι αλλά η ψυχολογία είναι υπέρ των γηπεδούχων. Δεν έχουν να χάσουν τίποτα σε αυτό το παιχνίδι αφού είδη έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν βαθμούς που δεν πίστευαν ότι τους θα τους έχουν ενώ αντιθέτως οι φιλοξενούμενοι δέχονται αρκετή πίεση για τις εμφανίσεις τους. Θα πάω με τα πολλά γκολ όπως μας δείχνει και ι προϊστορία στα μεταξύ τους παιχνίδια.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

phoenix

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)