Select your timezone:
Select
2018/09/22 16:54 Lille v Nantes (Match Winner) @-111 20/10
 

Η Λιλ κατάφερε να κάνει τα εύκολα δύσκολα απέναντι στην Αμιάν στην προηγούμενη αγωνιστική στο έκτος έδρας παιχνίδι που έδωσε για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ενώ προηγήθηκε με 0-3 επικράτησε στο τέλος με σκορ 2-3 και ενώ ο η Αμιάν είχε και χαμένο πέναλτι στο 87'. Έχει υποστεί μόνο μία ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή απέναντι στην Ανζέ με 1-0, και έχει απολογισμό 3 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Αυτό την καθιστά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να απέχει μόλις 5 βαθμούς από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν.
Στα αγωνιστικά νέα τώρα, εκτός παραμένει ο αναπληρωματικός της τερματοφύλακας Κόφι, οπού ακόμα δεν έχει καταφέρει να παίξει σε κάποιο παιχνίδι, και ο επιθετικός Ράφαελ Λεάο οπού και αυτός δεν έχει ακόμα καταφέρει να πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής.
Η Ναντ βρίσκεται στο όριο για τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Στον προηγούμενο αγώνα που έδωσε μέσα στην έδρα της απέναντι στην Ρέμς, αν και είχε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο, δεν κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης. Την μεγαλύτερη ευκαιρία πάντως του παιχνιδιού την είχε η Ρέμς αφού στο δεύτερο ημίχρονο σε σουτ η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Τελικά καμιά δεν κατάφερε να σκοράρει και το παιχνίδι τελείωσε 0-0. Η Ναντ παραμένει με μόλις 1 νίκη στο πρωτάθλημα αλλά το ευχάριστο είναι ότι παραμένει για 3ο σερί παιχνίδι αήττητη αφού είχαν προηγηθεί 2 σερί ήττες. Απέχει μόλις 1 βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη.
Στα αγωνιστικά νέα τώρα, ποινή 1 αγωνιστικής θα εκτίσει ο αμυντικός Ντιέγκο Κάρλος και εκτός θα παραμείνει και ο αμυντικός Φάμπιο.
Η εκτίμησή μου είναι, πως δύσκολα η εύκολα η Λιλ θα το πάρει το παιχνίδι. Μέσα στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και ακόμα δεν έχει κάνει ούτε ισοπαλία. Σε 2 παιχνίδια έχει το απόλυτο σε συγκομιδή βαθμών με 2 νίκες. Θα πάω με την δύναμη της έδρας.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

phoenix

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)