Select your timezone:
Select
2018/09/23 01:35 bet title Over (Goals Over/Under 2.5) @-105 20/10
 

Πήρε αυτό που ήθελε η Ουράβα αν και παρατάχθηκε αποδεκατισμένη από απουσίες, ιδιαίτερα στην επίθεση της, στο γειτονικό ντέρμπι με την Γιοκοχάμα αφού κατάφερε να κερδίσει με 1-2 και κατάφερε να βάλει τέλος σε ένα αρνητικό σερί 3 αγώνων, 2 ήττες και 1 ισοπαλία. Η ομάδα του Οσβάλντο Ντε Ολιβέιρα από το ζενίθ της κατάκτησις του Chiampions League το 2017 έχει φτάσει στο ναδίρ της 9ης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα. Στα ευχάριστα πάντως είναι ότι κατάφερε τουλάχιστον να συνεχίζει στο προημιτελικά του κυπέλλου. Στον προηγούμενο παιχνίδι της έδειξε πως έχει πολλά αμυντικά κενά, δέχεται γκολ για τέταρτη διαδοχική αναμέτρηση και φαίνεται πως αδυνατεί να οχυρωθεί ανασταλτικά.
Στα αγωνιστικά νέα τώρα, εκτός παραμένουν οι <οριουάκι, Γαμάντα, Φαμπρίσιο, Ναμπούτ, και Λιουμπίγιανκιτς.
Η Βισσέλ Κόμπε θα πάει στην έδρα της Ουράβα με καινούργιο προπονητή. Η διοίκηση έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Τακαγούρι μετά την ήττα της ομάδας μέσα στην έδρα της από την Γκάμπα Οσάκα με 1-2. Έχει συμπληρώσει 3 σερί ήττες και έτσι έμεινε πίσω στην μάχη για μια θέση στην πρώτη τριάδα. Την θέση του προπονητή ανέλαβε ο Χουάνμα Λίγιο. Το παιχνίδι με την Ουράβα είναι καθοριστικό για την πορεία της ομάδας. Και αυτή έχουν πολλά αμυντικά κενά.
Στα αγωνιστικά νέα τώρα, επιστέφει ο σούπερ σταρ της ομάδας Λούκας Ποντόλσκι οπού και εξέτισε την ποινή του, πανέτοιμος είναι και ο άλλος σούπερ σταρ Ινιέστα όπως και το βαρύ πυροβολικό της ομάδας Ουέλινγκτον, έχει 5 γκολ και 5 ασίστ.
Η εκτίμηση μου είναι, πως θα δούμε ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι. Οι άμυνες δεν προδίδουν καμιά απολύτως εμπιστοσύνη και περιμένω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η προϊστορία τους έχει πολλά γκολ και νίκες υπέρ του γηπεδούχου. Επειδή φοβάμαι την κατάσταση που είναι τώρα η Ουράβα και το ότι η Κόμπε θα έχει όλα τα αστέρια της στην αρχική ενδεκάδα, θα πάω με τα γκολ.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

phoenix

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)