Select your timezone:
Select
2018/09/23 09:50 Panathinaikos v Levadiakos (Match Winner) @-167 12/10
 

Για την 4η αγωνιστική του Ελληνικού πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ τον Λεβαδειακό.

Σύνολο Tips : 46

Ποιος να το περίμενε… Oι 'πράσινοι' ξεκίνησαν την χρονιά με χίλια προβλήματα, έχοντας και απαγόρευση μεταγραφών και με τους περιορισμούς έπρεπε να φτιάξουν ρόστερ κυρίως με Έλληνες παίχτες και μάλιστα νεαρούς. Νεαροί που παίζουν σαν άντρες, έχοντας 3 νίκες σε ισάριθμα ματς παίζοντας και ωραίο ποδόσφαιρο. Το θέμα βέβαια είναι πως αν κοιτάξεις την βαθμολογία θα δούμε πως έχει 3 βαθμούς καθώς μέσα στα χίλια προβλήματα που αναφέρθηκε πιο πάνω ήταν και το γεγονός πως ξεκίνησε την χρονιά με -6. Στην προηγούμενη αγωνιστική πέρασε από την Λάρισα με νίκη 3-1, σε ένα ματς που ήταν καλύτερος και επικράτησε δίκαια.

Ο Λεβαδειακός μετά από 3 αγωνιστικές έχει ρεκόρ 1 νίκη και 2 ήττες και δείχνει να είναι έτσι όπως τον ξέραμε πάντα….δυνατός εντός, όπως έδειξε στο νικηφόρο για αυτόν ματς με τον Απόλλων Σμύρνης, αλλά αδύναμος εκτός και σε 2 εξορμήσεις του γνώρισε ισάριθμες ήττες. Η τελευταία ήταν την προηγούμενη Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη που είδε τον αντίπαλο του να είναι πολύ καλύτερος και να επικρατεί εύκολα με 2-0. Στόχος του η εξασφάλιση της παραμονής όσο πιο δυνατόν γρηγορότερα και με βάση και τις προηγούμενες σεζόν, για να πετύχει το στόχο της η ομάδα της Βοιωτίας θα στηριχθεί και πάλι σχεδόν αποκλειστικά στα εντός έδρας παιχνίδια της.

Ματς με ξεκάθαρο φαβορί και αυτό να είναι ο Παναθηναϊκός. Τα πιτσιρίκια του Γιώργου Δώνη είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχουν την ψυχολογία υπέρ τους και αναμένεται να κάνουν μια ακόμα νίκη. Ο Λεβαδειακός δείχνει αδύναμος μακριά από την έδρα του και δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι από το ματς.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Panatha13

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)