Select your timezone:
Select

Eintracht Frankfurt v RB Leipzig

09/23 19:00 Panatha13 -6.00
2018/09/23 09:51 bet title Over (Goals Over/Under 2.5) @-167 6/10
 

Κλείνει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Γερμανίας με την Άιντραχτ να υποδέχεται την Λειψία.

Σύνολο Tips : 46

Η Άιντραχτ Φρανγκφούρτης μετά την νίκη στην πρεμιέρα επί της Φράιμπουργκ, έκανε 2 ήττες στα επόμενα ματς με Βέρντερ και Ντόρτμουντ. Με τους 3 βαθμούς που έχει παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία. Στο τελευταίο της ματς, αυτό με την Ντόρτμουντ, ηττήθηκε με 3-1. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 38΄, ισοφάρισε στο 66΄, αλλά δεν χάρηκε παρά μόνο λίγα λεπτά καθώς η γηπεδούχοι έκαναν αμέσως το 2-1 και λίγα λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης έγινε και το τελικό 3-1. Η Άιντραχτ δεν είναι ότι δεν παίζει καλά, θέλει με την φιλοσοφία του νέου προπονητή να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά ενώ μπροστά δεν της έχει βγει ως τώρα, πίσω σχεδόν κάθε λάθος της το πληρώνει με γκολ. Την Πέμπτη για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League έκανε την έκπληξη κερδίζοντας στην Μασσαλία την Μαρσέιγ, με 2-1 παρά το γεγονός πως βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ και έπαιζε και για μεγάλο χρονικό διάστημα στο δεύτερο μέρος με 10 παίκτες!

Η Λειψία στις 3 πρώτες αγωνιστικές έχει φέρει και τα 3 αποτελέσματα. Ήττα στην πρεμιέρα από την Ντόρτμουντ, ισοπαλία μετά με την Φορτούνα, ενώ έκανε την πρώτη της νίκη την προηγούμενη αγωνιστική όταν φιλοξένησε το Αννόβερο κι επικράτησε με 3-2. Σκόραρε μόλις στο 9΄ αλλά λίγα λεπτά αργότερα δέχτηκε την ισοφάριση. Στάθηκε τυχερή και σκόραρε λίγο πριν το κλείσιμο του ημιχρόνου και στο δεύτερο μέρος είχαμε από ένα γκολ για κάθε ομάδα σε διάστημα λίγων λεπτών, για να διαμορφωθεί το τελικό 3-2. Άξιζε την νίκη και επικράτησε δίκαια, ήταν η κλασική Λειψία που ξέρουμε, πίσω δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν, αλλά μπροστά έχει ποιότητα και σκοράρει με μεγάλη ευκολία. Μια από τα ίδια και την Πέμπτη που υποδέχτηκε την Σάλτσμπουργκ για τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις στο Europa League και έπεσε θύμα έκπληξης, καθώς ηττήθηκε με 3-2.

Αμφίρροπη αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να θέλουν την νίκη. Αμφότερες προσπαθούν να παίξουν επιθετικά, αλλά αμυντικά έχουν πολλά κενά και δέχονται εύκολα τέρματα. Προβλέπω και στην μεταξύ τους αναμέτρηση ματς με πολλές φάσεις και γκολ.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Panatha13

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)