Select your timezone:
Select
2018/09/23 12:13 Xanthi FC v OFI Crete (Match Winner) @104 20/10
 

Χωρίς νίκη στις πρώτες 3 αγωνιστικές παραμένει η Ξάνθη και με 2 ισοπαλίες με την τελευταία αυτή με τον Παναιτωλικό μέσα στην έδρα της. Σίγουρα μετά από 5 παιχνίδια στο σύνολο δεν είναι το αποτέλεσμα που θα ήθελε. Σήμερα απέναντι στον ΟΦΗ οι Θρακιώτες θέλουν την νίκη αφού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πάλι μέσα στην έδρα τους απέναντι στον Παναθηναϊκό γνώρισαν την ήττα. Έχουν πρόβλημα στο γκολ και γι αυτό δεν μπορούν να κερδίσουν τα παιχνίδια. Απέναντι στον Παναιτωλικό την προηγούμενη αγωνιστική βρέθηκε πίσω στον σκορ στο πρώτο μισάωρο αλλά μετά κατάφερε να κυριαρχήσει στο γήπεδο και το γκολ της ισοφάρισεις ήρθε λίγο πριν το ημίχρονο με πέναλτι του Γέντριτσεκ. Στην επανάληψη το γήπεδο έγειρε αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και πάλι καλά δεν δέχτηκε και γκολ προς το τέλος του αγώνα. Σήμερα πάντως είναι μια καλή μέρα για να πάρει την νίκη και με το πρόγραμμα που έχει μέχρι της αρχές Νοέμβρη να κάνει μια νέα αρχή.
Στα αγωνιστικά νέα τώρα, ο Ράσταβατς δεν υπολογίζεται στην παρουσία των επιθετικών Μπρίτο και Φασίδη.
Ο ΟΦΗ μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μέσα στην Νέα Σμύρνη με τον Απόλλωνα έχει γνωρίσει την ήττα 2 φορές με αντιπάλους των Παναιτωλικό και τον ΠΑΟΚ. Το θετικό με τον ΟΦΗ είναι ότι έχει σκοράρει 1 γκολ σε όλα του τα παιχνίδια αλλά το αρνητικό είναι ότι δέχεται κιόλας με μ.ο τουλάχιστον 2 γκολ. Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αν και προηγήθηκε με τον Παπαστεριανό η διαφορά στην ποιότητα των 2 ομάδων ήταν εμφανή και έτσι έχασε με 1-3.
Στα αγωνιστικά νέα τώρα, ο Έλληνας προπονητής Παπαδόπουλος πρέπει να κατεβάσει την ομάδα χωρίς να υπολογίζει τον τερματοφύλακα Δερμιτζάκη ενώ επανέρχεται ο μεσοεπιθετικός Ντίνας.
Η εκτίμηση μου είναι, πως η Ξάνθη θα κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Ξέρει ότι ο ΟΦΗ σκοράρει και θα κοιτάξει και την άμυνα του. Η προϊστορία μας λέει πως η Ξάνθη είναι αήττητη 15 χρόνια εντός με τον ΟΦΗ σε όλες τις διοργανώσεις.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

phoenix

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)