Select your timezone:
Select
2018/09/23 12:46 AC Milan v Atalanta (Match Winner) @100 10/10
 

Γειτονικό ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα. Η Μίλαν φαίνεται πως ψάχνει ακόμα τα πατήματά της και σίγουρο είναι πως θέλει την νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν έχει και την καλύτερη παράδοση. Στο παιχνίδι με την Κάλιαρι δεν έπαιξε μπάλα. Η ισοπαλία την κολακεύει, και αυτή ήρθε χάρη στο Γκονζάλο Ιγκουαίν αφού κατάφερε να σκοράρει για πρώτη φορά με την φανέλα της Μίλαν. Η Κάλιαρι πίεσε αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει δεύτερο γκολ. Το ποιο θετικό για την ομάδα είναι ότι ο Ιγκουαίν άρχισε να σκοράρει, το έκανε και την Πέμπτη για τον αγώνα του Europa League με αντίπαλο την Ντούντελανζ στο Λουξεμβούργο. Μετά το πέρας των 3 πρώτων αγωνιστικών μετράει μόλις 1 νίκη, έχασε ήδη σημαντικό έδαφος από τις πρώτες θέσεις και θέλει να το αλλάξει αυτό.
Στα αγωνιστικά νέα τώρα, δεν έχει να αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα ο Γκατούζο. Ο μόνος που μάλλον θα λείπει είναι ο αμφίβολος επιθετικός Κουτρόνε.
Η Αταλάντα περνάει κρίση. Μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι με την Σπαλ, έχασε μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 6' λεπτό για να ανοίξει το σκορ, και μετά απλά εξαφανίστηκαν από το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο δέχτηκε 2 απανωτά γκολ, στο 50' και 56', και μετά παραδόθηκε τελείως. Φαίνεται πως ο αποκλεισμός από το Europa League την διέλυσε κυριολεκτικά. Οι διοίκηση φαίνεται να στηρίζει τον προπονητή της αφού του ανανέωσε το συμβόλαιο μέχρι το 2021. Σήμερα πάντως δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μιας και θα εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε για βλασφημία.
Στα αγωνιστικά νέα τώρα, εκτός από τον τιμωρημένο προπονητή Γκασπερίνι, αμφίβολος είναι και ο μέσος Ριγκόνι, και εκτός θα είναι ο αμυντικός Βάρντερ.
Η εκτίμησή μου είναι, πως το πρόβλημα με την Ανταλάντα είναι καθαρά ψυχολογικό. Η κίνηση της διοίκησης να ανανεώσει το συμβόλαιο του Γκασπερίνι είναι πολύ θετικό και περιμένω να δω άλλη νοοτροπία από τους παίκτες. Η Μίλαν θέλει να σπάσει την παράδοση και με ανεβασμένο ψυχολογικά τον Ιγκουαιν δεν νομίζω να δυσκολευτεί. Θα πάω με την έδρα.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

phoenix

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Related picks (1)

    Tottenham u21 - Chelsea u21

    Mindozas 05/19 11:00 in 33 minutes
    Over (4,0) @102 10/10
    English Premier League 2. Semi-final. Here, two teams with a strong focus on attacking meet, both in good form and scoring a lot, but also having some problems with defense. In reality, it was their attacking prowess that carried them through the regular season and these playoffs. I believe the outcome of the match will once again be determined by that.
    Read less
    Read more

Comments (0)