Select your timezone:
Select
2018/09/23 13:10 bet title Over (Goals Over/Under 2.5) @-175 6/10
 

Για την 6η αγωνιστική στην Premier League η Γουέστ Χαμ θα υποδεχτεί την Τσέλσι.

Μετά από 5 αγωνιστικές επιτέλους νίκη για την Γουέστ Χαμ και μάλιστα εκτός έδρας, νίκησε την Έβερτον με 3-1 και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Στο 11΄και στο 31΄σκόραρε για να πάρει σημαντικό προβάδισμα αλλά στις καθυστερήσεις δέχθηκε την μείωση του σκορ. Στο δεύτερο μέρος με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού έκανε το 3-1 και παρά την πίεση της Έβερτον άντεξε και κράτησε την πολύτιμη νίκη. Νίκη που φέρνει ηρεμία στην ομάδα μιας και το άσχημο ξεκίνημα της είχε αρχίσει να φέρνει γκρίνια και απογοήτευση. Σήμερα κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο θέλει μια ανάλογη συνέχεια και να πάρει τους πρώτης βαθμούς για φέτος εντός έδρας!

Η Τσέλσι έχει αρχίσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα και μετά από 5 νίκες σε ισάριθμα ματς μοιράζόταν την πρώτη θέση με την Λίβερπουλ η οποία νίκησε χθες και έκανε το 6/6. Την πέμπτη της νίκη την έκανε στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κάρντιφ με 4-1. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 16΄είχε σε μεγάλη μέρα τον Αζαρ που με 2 δικά του γκολ έστειλε την ομάδα στα αποδυτήρια με προβάδισμα. Με δύο ακόμα γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο έδωσε με το 4-1 διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της. Την Πέμπτη το βράδυ για την πρώτη αγωνιστική του Europa League νίκησε στην Θεσσαλονίκη τον Παοκ με 1-0. Είχε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να πάρει μια σχετικά εύκολη νίκη.

Λογικό φαβορί η Τσελσι στο ματς στο Λονδρέζικο ντέρμπι αλλά δεν νομίζω να έχει εύκολο έργο όσο λένε οι αποδόσεις. Από την μία είχε λίγες ώρες ξεκούρασης λόγω του ματς της Πέμπτης από την άλλη η Γουέστ Χαμ έκανε την πρώτη της νίκη και πάει με καλή ψυχολογία στο ματς. Θεωρώ πως θα έχει πολλές φάσεις το ματς και θα ποντάρω στα γκολ και στο OVER 2,5.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Panatha13

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)