Select your timezone:
Select
2018/09/23 13:45 bet title Over (Goals Over/Under 3.5) @100 10/10
 

Για την 6η αγωνιστική της Premier League η Άρσεναλ υποδέχεται την Έβερτον.

Η Άρσεναλ μετά τις 2 ήττες στα πρώτα ματς του πρωταθλήματος δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της και με συνεχόμενες νίκες να ανεβαίνει βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. Την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε την 3η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα καθώς πέρασε από το Νιουκάστλ με 2-1. Ήταν κακή στο πρώτο μέρος μην μπορώντας να δημιουργήσει φάσεις στην αντίπαλη εστία, ανέβηκε στο δεύτερο και σκόραρε 2 φορές μέχρι το 60΄καθαρίζοντας ουσιαστικά το ματς. Στις καθυστερήσεις δέχθηκε την μείωση του σκορ και έδωσε ελπίδες στους γηπεδούχους αλλά δεν είχαν πλέον αρκετό χρόνο για κάτι άλλο. Την Πέμπτη το βράδυ για την πρώτη αγωνιστική του Europa League έχοντας και πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της επιβλήθηκε πολύ εύκολα εντός έδρας της Βορσκλα με 4-2. Άργησε σχετικά να σκοράρει και όταν το κατάφερε στο 30΄μετά είχε εύκολο έργο. Σε διάστημα 20 λεπτών στην επανάληψη είχε σκοράρει άλλες 3 φορές και μόνο όταν χαλάρωσε υπερβολικά έδωσε την ευκαιρία στην αντίπαλο της να μειώσει σε 4-2.

Η Έβερτον έχασε το αήττητο της την προηγούμενη αγωνιστική. Υποδέχτηκε την Γουέστ Χαμ και τα πολλά αμυντικά της λάθη έδωσε στην αντίπαλο της την ευκαιρία να σκοράρει 3 φορές. Βρέθηκε με 2 γκολ στην πλάτη στο πρώτο μισάωρο , μείωσε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου αλλά στην επανάληψη όντας κακή δέχτηκε το 3-1 στο 60΄ Παρότι στην συνέχεια πίεσε δεν μπόρεσε να σκοράρει και να μπει ξανά στο ματς. Δεν έχει κάνει το ιδανικό ξεκίνημα που όλοι με βάση και τους αντιπάλους που είχε και με 1 νίκη , 3 ισοπαλίες και 1 ήττα μόνο ευχαριστημένοι δεν είναι με την συγκεκριμένη βαθμολογική συγκομιδή.

Φαβορί η Αρσεναλ κόντρα σε μια ομάδα που παραδοσιακά την κερδίζει σχεδόν πάντα στην έδρα της. Η αφέλεια που δείχνει συνέχεια όμως στην άμυνα μην μπορώντας σε κανένα ματς να κρατήσει πίσω το μηδέν και η ποιότητα από την άλλη της Έβερτον στο ματς μας οδηγεί στα πολλά γκολ και στο OVER 3,5.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Panatha13

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)