Select your timezone:
Select
2018/09/23 19:27 bet title Draw/Away (Double Chance) @104 1/10
 

ΠΑΟΚ : Ήττα από την Τσέλσι με το σκορ να τον κολακεύει. Στα 3 ματς πρωταθλήματος που έχει δώσει κέρδισε ασθμαίνοντας .Από τις 3 ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα φαίνεται να είναι η πιο ντεφορμέ . Ο Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής τον Ουάρντα και στερεί από τον εαυτό του να φέρει από τον πάγκο ένα παίκτη που μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα . Τώρα από τον πάγκο θα μπορεί να φέρει τον Ελ Καντουρί που σίγουρα δεν μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός παιχνιδιού .

ΑΕΚ : Δίκαιη ήττα στο Άμστερνταμ Αρένα . Τρεις κλάσεις πάνω οι Ολλανδοί , δεν άφησαν σε κανένα σημείου του αγώνα την ΑΕΚ να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι . Η ΑΕΚ βρίσκεται σε καλή κατάσταση αγωνιστικά κάνοντας το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα . Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να παρατάξει όλα τα δυνατά του όπλα .
'' ΤΟ ΖΟΥΜΙ '' : Η ΑΕΚ ναι μεν έχασε τον Λιβάγια από το τσάμπιονς λιγκ , αλλά θα τον έχει ξεκούραστο για τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος . Θεωρώ ότι η ΑΕΚ είναι 50% καλύτερη επιθετικά όταν παίζει ο Λιβάγια και σήμερα θα τον έχει ξεκούραστο . Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερη ανάγκη για τη νίκη λόγω του -2 . Όμως πιστεύω ότι η ΑΕΚ μπορεί να πάρει αποτέλεσμα . Πάω με το Χ2 .

Ειδικά στοιχήματα : Λέο Μάτος κίτρινη κάρτα

Over 0.5 κόκκινη στον αγώνα γενικά

  • Voted: 0
 
PRISIJUNKITE https://t.me/statymaigroup
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Erstma

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)