Select your timezone:
Select
2018/09/24 19:10 bet title Yes (Both Teams To Score) @100 10/10
 

Πέφτει το βράδυ η αυλαία της 6ης αγωνιστικής με την Λα Κορούνια να υποδέχεται την Γρανάδα.

Δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα η Λα Κορούνια την προηγούμενη αγωνιστική όταν πήγε να παίξει στην έδρα της Αλκορκόν. Δεν έπαιξε καθόλου καλά και ηττήθηκε με 1-0. Δέχτηκε αρκετή πίεση στο πρώτο μέρος και η γηπεδούχος έχασε πολλές ευκαιρίες πριν φτάσει τελικά στο γκολ λίγα λεπτά πριν τελειώσει το ημίχρονο. Έδειξε μια μικρή βελτίωση στην επανάληψη αλλά δεν μπορούσε να φανεί απειλητική στην επίθεση ενώ η αντίπαλος συνέχισε να τις κάνει ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει εκ νέου. Παραμένει στους 8 βαθμούς και είναι πλέον στην μέση της βαθμολογίας ενώ υπάρχει και γκρίνια πλέον για τον προπονητή για τις επιλογές του και τις άσχημες εμφανίσεις.

Η Γρανάδα στα δύο πρώτα ματς έφερε ισάριθμες ισοπαλίες αλλά στα επόμενα 3 ματς εντυπωσίασε με την αποτελεσματικότητα της και τις εμφανίσεις της κάνοντας 3 συνεχόμενες νίκες και να φτάνει ψηλά στην βαθμολογία. Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε εύκολα εντός έδρας την Ράγιο Μαχαδαόντα με 3-0. Μπήκε δυναμικά από το πρώτο λεπτό αναζητώντας το γκολ που θα της έδινε από νωρίς το προβάδισμα και τελικά τα κατάφερε με την συμπλήρωση 20 λεπτών παιχνιδιού. Συνέχισε το ίδιο επιθετικά και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Δεν άλλαξε κάτι στο δεύτερο μέρος στην εικόνα του ματς με τους γηπεδούχους να είναι το ίδιο καλοί και πετυχαίνουν και τρίτο τέρμα για να ολοκληρώσουν με εντυπωσιακό τρόπο το παιχνίδι.

Δεν θα έχει εύκολο έργο η Λα Κορούνια στην προσπάθεια της για επάνοδο στην μεγάλη κατηγορία αλλά σύμφωνα με την μέχρι τώρα εικόνα της και πρέπει να βελτιωθεί , αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι, αν θέλει να μην μείνει πίσω από νωρίς. Η Γρανάδα από την άλλη έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα και σήμερα θα έχει ενδιαφέρον η αντίδραση της κόντρα στην πιο βαριά φανέλα της κατηγορίας. Θα ποντάρω στο να σκοράρουν αμφότερες.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Panatha13

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)