Select your timezone:
Select

Werder Bremen v Hertha Berlin

09/25 19:30 Panatha13 +8.50
2018/09/25 00:49 bet title Over (Goals Over/Under 2.5) @-118 10/10
 

Εμβόλιμη αγωνιστική στην Γερμανία και στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής και η Βέρντερ Βρέμης θα υποδεχτεί την Χέρτα Βερολίνου.

Από σπουδαία εκτός έδρας νίκη προέρχεται η Βέρντερ καθώς επιβλήθηκε επί της Άουγκσμουργκ με 3-2 σε ένα όμορφο ματς με πολλές φάσεις και γκολ. Ευτύχησαν στο τρίλεπτο 34΄- 36΄ να πετύχουν 2 τέρματα παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα αλλά οι γηπεδούχοι τους πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα αλλά με διάλλειμα ένα ημίχρονο! Πρώτα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και αμέσως με το ξεκίνημα του δευτέρου έφεραν στα ίσια το ματς. Τελικά με με το γκολ που πέτυχαν στο 76΄ εκμεταλλευόμενοι γκάφα του τερματοφύλακα των γηπεδούχων πήραν τους 3 βαθμούς της νίκης για να φτάσουν τους 8 βαθμούς στα 4 πρώτα ματς έφτασε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Είναι η κλασική Βέρντερ που ξέρουμε τόσα χρόνια…. Πίσω μπάζει τρελά αλλά μπροστά πετάει φωτιές!

Η Χέρτα σε ένα χορταστικό σε θέαμα και γκολ ματς με την Γκλάντμπαχ νίκησε 4-2 και φιγουράρει στην 2η θέση της βαθμολογίας έχοντας 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Σε ένα τρελό πεντάλεπτο είχαμε τα ΄πουλάρια΄ να σκοράρουν στο 29΄ αλλά οι γηπεδούχοι στο 34΄είχαν γυρίσει το παιχνίδι! Στο δεύτερο μέρος ήταν αυτή που σκόραρε στο 63΄αλλά να δέχεται σχεδόν μετά την μείωση σε 3-2, δεν πτοήθηκε όμως και στο 73΄πέτυχε το τέταρτο της γκολ και ΄καθάρισε΄ το παιχνίδι. Είναι μέχρι στιγμής η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος παίζοντας και ωραίο ποδόσφαιρο.

Και οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση. Από την μία η Βέρντερ ψάχνει την πρώτη της νίκη εντός,μετά από 2 ισοπαλίες, για φέτος και από την άλλη η Χέρτα να είναι αήττητη και να έχει και την τύχη μέχρι τώρα στα παιχνίδια της με το μέρος της. Προβλέπω ματς με φάσεις και γκολ , άλλωστε οπως έχουμε δει στις 4 πρώτες αγωνιστικές και οι δύο ομάδες σκοράρουν με ευκολία. OVER 2,5.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Panatha13

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Related picks (1)

    Pine Hills - Samford Rangers

    Mindozas 05/26 08:00 16 minutes ago
    Over (4,5) @205 7/10
    Australia, Queensland Premier League 2. Due to the raised coefficient, the league is very productive and both teams contribute significantly to that. They score a lot and also concede, with an average of around 5 goals per match, and recently even more, as the attacking performance of both teams is in excellent form. We can expect them to play at their own pace and not lack in action or goals, with the weather also looking promising, which is important for this region.
    Read less
    Read more

Comments (0)