Select your timezone:
Select
2018/09/25 01:45 bet title Yes (Both Teams To Score) @-125 10/10
 

Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γερμανίας η Φράιμπουργκ θα φιλοξενήσει την Σάλκε. Οι γηπεδούχοι είναι στην 14η θέση με 4 βαθμούς ενώ η Σάλκε στην τελευταία χωρίς βαθμό.

Μετά από τα 2 ανεπιτυχή αποτελέσματα στα 2 πρώτα ματς η Φράιμπουργκ έδειξε να βελτιώνετε και μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Στουτγάρδη ήρθε η ώρα της για την πρώτη της νίκη. Το Σάββατο πέτυχε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Βόλφσμπουργκ με 3-1.Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που σκοράρει 3 φορές μετά από το εντός έδρας ματς με την Στουτγάρδη. Εντυπωσιακή στο πρώτο εικοσάλεπτο, διάστημα στο οποίο σκόραρε 2 φορές και πήρε σημαντικό προβάδισμα , την ίδια ώρα που οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να την απειλήσουν. Ξεκίνησε το ίδιο δυνατά και στο δεύτερο μέρος φτάνοντας στο 50΄ σε τρίτο τέρμα δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της. Η μείωση του σκορ σε 3-1 δέκα λεπτά αργότερα δεν την άγχωσε ιδιαίτερα. Σημαντική νίκη κυρίως ψυχολογικά στην μάχη που θα δώσει για την παραμονή στην κατηγορία.

Η Σάλκε βαδίζει από το κακό στο χειρότερο. Σε 4 ματς έχει ισάριθμες ήττες και παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό στην κατηγορία. Και εκτός από της ήττες δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Την Κυριακή υποδέχτηκε την πρωταθλήτρια Μπάγερν και ηττήθηκε εύκολα με 2-0. Δέχτηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ενώ επιθετικά δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλο της. Αυτό ίσως είναι το πιο προσιτό ματς από την πρώτη πεντάδα και θέλει να ξεκινήσει να μαζεύει βαθμούς πριν η γκρίνια του κόσμου αρχίσει να εντείνεται.

Η Φράιμπουργκ δείχνει ανεβασμένη, βρίσκει δίχτυα στα 2 τελευταία της ματς πολύ εύκολα , αντίθετα με την Σάλκε που έχει πολλά θέματα και αδυνατεί να φτιάξει φάσεις μπροστά. Θεωρώ δεδομένο πως οι γηπεδούχοι θα σκοράρουν αλλά περιμένω και από την Σάλκε να βγάλει αντίδραση και να σκοράρει και αυτή.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Panatha13

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)