Select your timezone:
Select
2018/09/26 20:04 bet title Over (Goals Over/Under 3.5) @110 10/10
 

Πέφτει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στην Ισπανία με την Σεβίλλη να υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης.

Εντυπωσιακή η Σεβίλλη την Κυριακή στην έδρα της Λεβάντε που την φιλοδώρησε με 6 γκολ στο τελικό 6-2. Προηγήθηκε στο 11΄, αμέσως μετά δέχεται την ισοφάριση αλλά μάλλον σαν να θύμωσε και ξεκίνησε να σκοράρει! Μέχρι το ημίχρονο είχε πετύχει άλλα 3 γκολ, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και μέχρι το 60΄πετυχαίνει 2 ακόμα τέρματα για να έρθει η μείωση του σκορ σε 6-2 από τους γηπεδούχους στο 90΄. Δεύτερο σερί ματς με τόσο μεγάλη παραγωγικότητα καθώς είχε προηγηθεί την Πέμπτη το βραδύ η νίκη με 5-1 της Σταντάρ Λιέγης για το Europa League. Μπροστά σαν να βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει εύκολα αλλά αμυντικά έχει ακόμα τα θέματα της. Με αυτη την νίκη έφτασε τους 5 βαθμούς έχοντας ρεκορ 2 νίκες , 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Στα αγωνιστικά εκτός ο αμυντικός Μερκάδο (3/0), ο αρ. μπακ Εσκουδέρο (2/0) και οι χαφ Γκοναλόν (2/0), Αμαντού (1/0).

Η Ρεάλ υποδέχτηκε στο Μπερναμπέου την Εσπανιόλ και δυσκολεύτηκε αρκετά να κάμψει την αντίσταση της. Την κέρδισε τελικά με 1-0 ,σκοράροντας λίγο πριν τελειώσει το πρώτο μερος αλλά δεν έπεισε με την απόδοση της ενώ κινδύνεψε και σε μερικές φάσεις να παραβιαστεί η εστία της. Τώρα πάει σε μια έδρα που πάντα δυσκολεύεται και θέλει την νίκη καθώς ακολουθεί το Σάββατο το μεγάλο ντέρμπι με την Ατλέτικο στην μάχη που θα δώσει με την Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του τίτλου. Στην βαθμολογία ισοβαθμεί με την ομάδα της Καταλονίας στην πρώτη θέση με 13 βαθμούς. Στα αγωνιστικά εκτός ο εκτός ο δ. μπακ Καρβαχάλ (4/1), νοκ άουτ και ο Ισκο (5/1).

Η Σεβίλλη έδειξε τις τελευταίες μέρες πως είναι σε τρομερή κατάσταση επιθετικά και πάντα δυναμώνει στην καυτή της έδρα. Η Ρέαλ δεν τίθεται θέμα για το πόσο ποιοτική ομάδα είναι οπότε η επιλογή στα γκολ είναι προφανής. OVER 3,5

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Panatha13

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)