Select your timezone:
Select
2018/09/28 17:21 bet title Yes (Both Teams To Score) @-125 10/10
 

Με το παιχνίδι της Ράγιο Βαγιεκάνο κόντρα στην Εσπανιόλ ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στην Ισπανία.

Εκεί που την είχαν όλη ξεγραμμένη και χαμένη από χέρι πήγε στην έδρα της Σοσιεδάδ που απέσπασε ισοπαλία 2-2! Η Ράγιο έκανε τρομερή εμφάνιση και πήρε δίκαια τον βαθμό της ισοπαλίας παρότι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ. Κατάφερε μέχρι το ημίχρονο να γυρίσει το ματς προηγούμενη με 2-1, δέχθηκε έντονη πίεση στο δεύτερο μέρος και τελικά στο 78΄δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης. Εμφάνιση και αποτέλεσμα που είχε ανάγκη μετά την συντριβή εντός έδρας από την Σεβίλλη και για ψυχολογικούς αλλά φυσικά και για βαθμολογικούς λόγους, μιας και η τελευταία θέση της βαθμολογίας είναι δική της με 3 βαθμούς! Στα αγωνιστικά εκτός ο χαφ Γκόρκα Ελουστόντο (3/0) και είναι αμφίβολος ο εξτρέμ Μπεμπέ (2/0).

Η Εσπαινόλ έκανε άλλη μια εντός έδρας νίκη με 1-0, αυτή την φορά επί της Ειμπάρ. Προσπάθησε να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, έκανε ευκαιρίες και τελικά βρήκε το γκολ της νίκης στο 68΄, ενώ αμυντικά δεν δέχτηκε ιδιαίτερη πίεση από την αντίπαλο της. Τρίτη εντός έδρας νίκη , κρατώντας σε όλα το μηδέν στην άμυνα και θέλει να γίνει το ίδιο αποτελεσματική και στα εκτός έδρας παιχνίδια της καθώς σε 3 εξόδους της δεν έχει νικήσει ακόμα. Βαθμολογικά με τους 10 βαθμούς βρίσκεται στην πρώτη επτάδα και αυτός είναι στόχος της για φέτος. Να είναι στο τέλος της σαιζόν στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Στα αγωνιστικά εκτός ξανά για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο στόπερ Νταβίντ Λόπεθ (4/0).

Η Ράγιο προέρχεται από πολύ θετικό αποτέλεσμα και θέλει μια ανάλογη συνέχεια και τους πρώτους βαθμούς της στην έδρα της. Εντός σκοράρει πάντα στα τελευταία 21 ματς ενώ από την άλλη η Εσπανιόλ είναι σοβαρή φέτος και χάνει δύσκολα όπως έχει δείξει μέχρι τώρα. Θεωρώ πως θα από ένα γκολ το έχουν απόψε. GG

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Panatha13

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)