Select your timezone:
Select
2018/09/29 12:51 bet title Over (Goals Over/Under 2.5) @107 10/10
 

Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής για το Ισπανικό πρωτάθλημα είναι αυτό ανάμεσα στην Ρεάλ και την Ατλέτικο.

Η Ρεάλ την Τετάρτη το βράδυ όταν έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο του Ramón Sánchez Pizjuán Stadium να αντιμετωπίσει την Σεβίλλη ήξερε πως με νίκη θα έμενε μόνη πρώτη καθώς λίγο νωρίτερα η Μπαρτσελόνα υπέστη ήττα σοκ στην έδρα της Λεγκανές. Αντί να μπει αυτή όμως με τα μαχαίρι στα δόντια για να πάρει την νίκη το έκανε η γηπεδούχος και βρέθηκε με 3 γκολ στην πλάτη στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου! Ασύνδετη, άνευρη και άτολμη έχασε με κάτω τα χέρια σε μια έδρα που πάντα δυσκολεύεται και έχασε την ευκαιρία να πάρει έστω μια μικρή διαφορά από τις αντιπάλους της στην μάχη για τον τίτλο.

Η Ατλέτικο δεν δυσκολεύτηκε την Τρίτη το βράδυ να κερδίσει εντός έδρας την Ουέσκα με 3-0 και να πάει με καλή ψυχολογία στο μεγάλο ματς του Σαββάτου. Οι γηπεδούχοι φρόντισαν να μπουν από την αρχή του ματς σοβαρά και δυνατά , κατάφεραν στο 16΄να ανοίξουν το σκορ και στο διάστημα 29΄με 34΄πέτυχαν ακόμα 2 τέρματα για να διαμορφώσουν το 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο αρκέστηκαν σε συντήρηση δυνάμεων, μιας και δεν μπορούσε να τους απειλήσει η αδύναμη Ουέσκα, σκεπτόμενοι βέβαια και το ματς με την Ρεάλ. Με αυτή την νίκη έφτασε τους 11 βαθμούς και στην τρίτη θέση ενώ μειώθηκε στο μείον 2 πλέον μετά και τα αποτελέσματα της Πέμπτης , η διαφορά από την κορυφή.

Μεγάλο ματς που είναι δύσκολο να κάνεις πρόβλεψη. Η Ρεάλ θα θέλει να βγάλει αντίδραση μετά το κάζο στην Σεβίλλη και δεν έχει περιθώρια για άλλη απώλεια βαθμών ενώ η Ατλέτικο έρχεται από 3 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνει να έχει την πίστη που χρειάζεται για να πάρεις αποτέλεσμα σε μια τέτοια έδρα. Θεωρώ πως υπάρχει η ποιότητα εκατέρωθεν για να δούμε γκολ στο ματς. OVER 2,5.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Panatha13

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)