Select your timezone:
Select
2018/09/30 01:23 bet title Yes (Both Teams To Score) @104 10/10
 

Για την 5η αγωνιστική του Ελληνικού πρωταθλήματος ο Άρης θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης.

Από την πρώτη του φετινή ήττα προέρχεται η ομάδα του Άρη καθώς ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ με 1-0. Δεν έπαιξε το ποδόσφαιρο που μας είχε δείξει στα προηγούμενα 3 ματς όπου είχε ισάριθμες νίκες αλλά θα μπορούσε να είχε αποφύγει την ήττα η οποία ήρθε και με άσχημο τρόπο μιας και ο Δεληζήσης ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Παραμένει πάντως με τους 9 βαθμούς ψηλά στην βαθμολογία και δείχνει πως γίνεται πολύ καλή δουλεία και θα παλέψει για μια θέση στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Την Τρίτη το βράδυ για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ισοπαλία 1-1 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας και αρκετά καλή εμφάνιση.

Ο Αστέρας Τρίπολης το Σάββατο πέτυχε μόλις την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Υποδέχτηκε τον Απόλλων Σμύρνης στην Τρίπολη και επικράτησε εύκολα με 2-0. Και τα δύο γκολ τα πέτυχε στο πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού και μετά όσο περνούσε η ώρα έκανε συντήρηση δυνάμεων. Αδικείτε από την βαθμολογική συγκομιδή αλλά είχε να αντιμετωπίσει και αρκετά δύσκολο πρόγραμμα στις 3 πρώτες αγωνιστικές καθώς βρέθηκε αντιμέτωπος και με τους 3 διεκδικητές του τίτλου, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε ξανά τον ίδιο αντίπαλο, αυτή την φορά για το Κύπελλο και παρότι είχε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του νίκησε με 2-1.

Αντιμέτωπες δύο ομάδες που προσπαθούν να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο. Από την μία ο Άρης που είναι πάντα δυνατός στην έδρα του και από την άλλη ο Αστέρας που δεν θα κλειστεί και θα ΄χτυπήσει΄ το ματς. Υπάρχει η ποιότητα εκατέρωθεν για να δούμε όμορφο ματς και γκολ και από τις δύο πλευρές. Άλλωστε στα μεταξύ τους παιχνίδια τα τελευταία χρόνια πάντα έχουμε γκολ και από τις δύο ομάδες!

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Panatha13

Thanks: 0

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)