Select your timezone: Select
tipoko

Olympiakos Piraeus v PAOK

09/30 20:30
Added 2018/09/30 19:04 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Home/Under (Result/Total Goals 2.5) @4.000 8/10 -8.00

Ματς για την Ελληνική Σούπερ Λίγκα . Για την 5η αγωνιστική θα γίνει αυτό το ματς , στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης , ανάμεσα στον γηπεδούχο Ολυμπιακό και τον φιλοξενούμενο ΠΑΟΚ . Δύο πολύ καλές και ιστορικές ομάδες της χώρας μας . Ένα ντέρμπι που μπορεί να μην κρίνει τον πρωταθλητή , ωστόσο , η νικήτρια ομάδα θα έχει ένα αβαντάζ για την συνέχεια του πρωταθλήματος . Ένα πρωτάθλημα των 30 αγωνιστικών , που ακόμη είναι στην αρχή του και μέχρι την λήξη του θα αλλάξουν αρκετά πράγματα , ίσως και πολλοί που θα εναλλάσσονται στην κορυφή .
Ο Ολυμπιακός ζορίζεται γενικά στις τελευταίες αγωνιστικές και παίρνει την νίκη στις καθυστερήσεις , κάνοντας καρδιακούς τους φίλους του ! Με τον Αστέρα Τρίπολης στο Γ. Καραϊσκάκης , έκανε το 2-1 και πήρε την νίκη στο 93΄και την περασμένη αγωνιστική στην Νέα Σμύρνη , πάλι στο 92' έκανε το 0-1 και πήρε άλλους 3 βαθμούς .
Ο ΠΑΟΚ , με πολύ τύχη στο τσεπάκι του , πήρε την νίκη από την ΑΕΚ , στο γήπεδο της Τούμπας , μιάς ΑΕΚ που είχε δύο δοκάρια και 3 πολύ καλές ευκαιρίες , τις οποίες σταμάτησε ο πολύ φορμαρισμένος Πασχαλάκης και από ένα λάθος αμυντικό , έκανε το 1-0 και στο δεύτερο ημίχρονο που η ΑΕΚ δεν είχε δυνάμεις έκανε το 2-0 και πήρε αυτοί την νίκη που μειώνει την περσινή αφαίρεση των βαθμών .
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ελβετός Σάρερ , μετά την απόφαση της ομοσπονδίας ...
Στο γήπεδο του ο Ολυμπιακός , παίρνει περισσότερη δύναμη από τους οπαδούς του , όπως οι περισσότεροι γηπεδούχοι , ειδικά με αντιπάλους σαν τον ΠΑΟΚ , παίρνουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη . Από την άλλη , ο ΠΑΟΚ όταν παίζει σε γήπεδα της Αττικής και ακόμη ειδικότερα όταν παίζει με αντιπάλους σαν τον Ολυμπιακό , την ΑΕΚ , τον Παναθηναϊκό ( στα καλά του ) , χάνει από την δύναμη του .
Κάτι ανάλογο περιμένω και σήμερα ! Ο Ολυμπιακός να πάρει την νίκη , χωρίς πολλά γκόλ .

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)